Dział Ogólny > Archiwum Karier

FC Porto by MasterCreati | Znowu remis ! Zapowiada się trudny sezon !

<< < (51/55) > >>

Dabrowy00:
Szkoda, że odchodzi Moutinho, ale widzę, że powrót Pepe. :)

Fala1902:
Widzę że porządki zrobiłeś.

Fajnie że Pepe wrócił. Ciekawe kogo Real sprowadził na jego miejsce :D

Ogólnie bardzo ciekawe transfery. Mam nadzieję że Carlos Eduardo się przyda.

MasterCreati:
Wyprzedaż w Porto !

Kilku zawodników, którzy nie potrafili się przebić do pierwszej drużyny Porto postanowili odejść.
Walter odszedł do Rapidu Wiedeń za dwa miliony Euro. Kierrison, który zagrał aż w 25 spotkaniach a zdobył tylko trzy bramki odszedł do Kopenhagi za 4 miliony Euro. a Beto jako trzeci bramkarz także postanowił odejść, do Napoli za trzy miliony. Młody bramkarz bo zaledwie 18 letni poszedł na roczne wypożyczenie do Athletic Bilbao.

(Przyszła gwiazda FC Porto)

Super_Mario:
Bardzo dobrze wszystko opisane. Też miałem zrobić coś takiego w karierze Zenitem, ale mi się nie chciało. Widzę, że ładną kasę Porto natrzepie na transferach. Widzę, że Pepe wraca do domu :)
Mam nadzieję, że jeszcze kogoś kupisz i nas zaskoczysz :)

MasterCreati:
Jonathan Soriano zawodnikiem FC Porto !

Jonathan Soriano nie mógł się przebić w Barcelonie to przeszedł do Porto, może tu mu będzie łatwiej. Jonathan Soriano Casas urodzony 24 września 1985 to hiszpański piłkarz występujący na pozycji napastnika. Przyszedł z Barcelony za 5 milionów Euro. Soriano narzekał, że nie dostaję szans na grę więc w końcu postanowił opuścić Barcelonę, tu mu nie będzie łatwo, Falcao wygryźć ze skłądu będzie szalenie ciężko.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej