Dział Ogólny > Archiwum Karier

FC Porto by MasterCreati | Znowu remis ! Zapowiada się trudny sezon !

<< < (52/55) > >>

MasterCreati:
Silvestre Varela  odchodzi do Arsenalu !

Moje dzieło osłabienia trwa dalej, Varela miał Overall 84 przed sezonem, teraz miał 89 i to było już za dużo ponieważ chce by było mi trudno więc musiałem go sprzedać tak samo było z João Moutinho oraz Rúbenem Micaelem. Varela odszedł na 39 milionów Euro do Arsenalu.

Arouna Koné piłkarzem FC Porto !

Arouna Koné nie mógł sobie znaleźć miejsca w żadnym klubie, czy tym razem mu się uda ? Arouna Koné uodzony. 11 listopada 1983 w Ányama, piłkarz z Wybrzeża Kości Słoniowej występujący na pozycji napastnika, reprezentant swojego kraju. Ma on zastąpić Waltera i Kierrisony, którzy odeszli z Porto przed sezonem. Dołączył on z Sevilli za 11 milionów Euro.

MasterCreati:
1 Kolejka

Remis z Bragą na start !

Mecz jak na początek to nawet dobry jednak ten niedosyt przez niewykorzystane sytuację jest ogromny. Porto jak i Braga mieli swoje okazję i wynik tego meczu mógł być na prawdę rożny a ostatecznie zakończył się remisem i to bez bramkowym.

Składy :

Statystyki :

Tabela :

2 Kolejka

Znowu remis ! Zapowiada się trudny sezon !

W zeszłym roku FC Porto miało na koncie już 6 punktów oraz bilans bramkowy 6+, w tym roku nieco gorzej bo tylko dwa punkciki ale już dwa trudne wyjazdowe spotkania Dragones mają za sobą. Bramkę swoja pierwsza po powrocie zdobył Pepe. Mecz był pod dyktando Porto, Rio Ave nie miało zbyt wiele okazji jednak i tak zdołali bramkę zdobyć a dokładnie to Zidan. Wylosowano także grupy LM, Porto trafiło do grupy E i o awans będzie walczył z Liverpoolem a także Panathinaikosem oraz Besiktasem Istambuł, najbardziej obawiam się piłkarzy z Turcji.

Składy :

Bramki :

0 - 1

1 - 1

Képler Laveran Lima Ferreira, znany bardziej jako Pepe

Statystyki :

Tabela :

Grupy LM :

Przemek112:
Arouna Kone powinien się przydać ;)

Ale Ty się nie osłabiaj przed ligą mistrzów. Rozumiem napastników ale obrońcę mogłeś zostawić ;)

Ps. Kurcze słaby początek :-\ ale będzie lepiej napewno ;)

MasterCreati:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEArouna Kone powinien się przydać ;)

Ale Ty się nie osłabiaj przed ligą mistrzów. Rozumiem napastników ale obrońcę mogłeś zostawić ;)

Ps. Kurcze słaby początek :-\ ale będzie lepiej napewno ;)

--- Koniec cytatu ---
Obrona to moja najlepsza formacją, patrzac na overall to od lewej (81) - (83) - (82) - (81) a na rezerwie jest jeszcze (79) i (78) jeszcze poza rezrwą tacy młodsi co mają po 74 i 75. aaa i Silvestre Varelato napastnik :)

Proti#13:
Ciężka grupa w LM, ale dasz radę. Boavista ale ruszyła :O

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej