Dział Ogólny > Archiwum Karier
FC Porto by MasterCreati | Znowu remis ! Zapowiada się trudny sezon !
reddevil8911:
Ja ci proponuję Siema de Jonga na rozgrywającego. Miałem go w Watford i grał świetnie. Szkoda porażki z Benficą. Fajny wywiadzik.
MasterCreati:
8 Kolejka
Sporting traci punkty ! Wymęczone zwycięstwo z Pacos !
Nie wiem dlaczego ale z meczu na mecze w Lidze Portugalskiej gra się trudniej, kolejne wymęczone zwycięstwo w lidzę ale ważne trzy punkty. Sporting Lizbona zremisował bezbramkowo z Academica Coimbra i tym samym FC Porto zbliżyło się już tylko na jeden punkt do Sportingu. W następnej, 9 kolejce zapowiada się hit kolejki, SL Benfica - FC Porto, i to będzie ważny test kto bardziej zasługuje na tytuł, ony tylko porto wszyło z tego starcia zwycięstwo, na szczęście nie zagra Aimar ponieważ jest kontuzjowany.
Skrót spotkania :
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Super_Mario:
Najważniejsze jest zwycięstwo. Sporting traci punkty i mam tylko nadzieję, że w następnej kolejce odskoczysz Benfice. Zdaję sobie sprawę, że to nie będzie łatwy mecz.
Gol na 2:1 piękny, ładnie ich tam zrobiłeś. SZkoda tylko tego rzutu wolnego. Minimalnie niżej i byłaby 3 bramka.
bachu12:
wielkie graty za zwycięstwo nie tracisz dużo do lidera punkcik i jest twój
ps-Jestem naprawdę ślepy albo głupi przeczytałem Ronaldo zamiast Rolando
LaCoka:
Nie ma innej możliwości- zostaniesz mistrzem ;) A wiem, że się postarasz. Graty za ostatnią wygraną!
Nawigacja
[#] Następna strona