Dział Ogólny > Archiwum Karier

FC Porto by MasterCreati | Znowu remis ! Zapowiada się trudny sezon !

<< < (15/55) > >>

Fala1902:
Jeżeli potrzebujesz obrońcy to polecę Ci Marcelo z Realu Madryt ;) Pomocnika to może Elia ;) a napastnik Chamakh ;) u mnie strzelał jak na zawołanie. Gratuluję zwycięstwa.

Proti#13:
E tam, co to jest jeden punkt. Jedna wpadka i żegnaj lider! Porto w górę! :)

MasterCreati:
dziękuje, za wsze propozycję ale jak mi pójdzie tak jak teraz to transfery są nie potrzebne bo po co jak jest ciekawie :)

9 Kolejka

Benfica rozstrzelana na Estádio da Luz ! Doskonałe widowisko !

Spodziewałem się tu bardzo trudnego spotkanie, przynajmniej tak trudnego jak w Pucharze, jednak zawiodłem się ponieważ Benfica poza kilkoma akcjami w ciągu całego meczu nie pokazała kompletnie nic ! Bronili się jednak nawet i to im dziś nie wychodziło, widać, jak ten klub jest tworzony pod jednego zawodnika, Brak Aimara aż bił w oczy, z tym Argentyńczykiem to zupełnie inny klub. Jednak to nie mój problem, FC Porto odnosi pewne zwycięstwo w Lizbonie.

Bramki :
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Fala1902:
Piękny mecz musiał być ;) Gratulację. Masz rację Master, z takimi wynikami to nie potrzebujesz transferów.

MasterCreati:
10 Kolejka

FC Porto Liderem ! Fartowne zwycięstwo z Victoria Guimarães !

To był przeciętny mecz w wykonaniu Porto jednak jakże ważny, dzięki temu właśnie spotkaniu FC Porto zasiada na fotel Lidera Ligi Sagres. Mecz udało się wygrać, jednak bardzo szczęśliwie, bramka dające trzy punkty na pewno nie powala na kolana, wiele tam było szczęścia jednak jak to się mówi, szczęście sprzyja lepszym. Sporting Lizbona pomylił się po raz trzeci w tym sezonie i stracił fotel lidera na rzecz Porto jednak już w 11 kolejce oba te zespoły zmierzą się na Estádio José Alvalade.

Skrót spotkania :
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej