Dział Ogólny > Archiwum Karier
Real Madryt by Fala1902 |Spotkanie z Espanyolem w hicie kolejki!!!!
matinho10:
Dobrze Ci idzie.Jedziesz po mistrzostwo ;)Widzę ,że jesteś trzeci ,ale poproszę o dodanie tabeli ;p
Powodzenia ;)
Fala1902:
Copa Del Rey 2 mecz
Espanyol odpada, Królewscy grają dalej !!!
W rewanżowym meczu 1 rundy Copa Del Rey Real Madryt podejmował na swoim stadionie Espanyol Barcelonę.Spotkanie zaczęło się bardzo dobrze dla Realu ponieważ w 15 minucie Gonzalo Higuain pokonał Kameniego dając prowadzenie Królewskim.Nie minęło 10 minut a było już 2:0.Gonzalo Higuain technicznym strzałem drugi raz pokonał bramkarza Espanyolu.Taki wynik był do przerwy. Po zmianie stron goście atakowali bramkę Jerzego Dudka ale nasz bramkarz nie dał się pokonać. W 76 minucie Marcelo strzałem z dystansu ustalił wynik meczu na 3:0.
reddevil8911:
Widać, że już Real złapał właściwy rytm meczowy i bardzo dobrze. Po kryzysie nie ma śladu. Wielkie brawa, 4 wygrane z rzędu szacunek.
Giggs11:
No dobrze że dajesz grać Moracie, może z niego wyjść BDB zawodnik :). Gratuluję awansu do kolejnej rundy coś czuję że w tym sezonie Real zdobędzie Potrójną koronę :)
matinho10:
Widocznie jesteś na fali i kto Cię teraz zatrzyma?Zdaje mi się ,że nikt.Teraz skup się na dobrych wynikach i nie lekceważ ,żadnego rywala .Powodzenia ;)
Nawigacja
[#] Następna strona