Autor Wątek: Manchester United by Maczeta ! !!!!!!WAŻNE!!!!!!!!!  (Przeczytany 24177 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Przemek112

• Najlepsza jedenastka świata
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 03.11.2010r.
  • Gracias Raul ! ♥
Odp: Manchester United by Maczeta ! Derby Manchesteru na czerwono
« Odpowiedź #120 dnia: Lipiec 31, 2011, 22:01:09 »
Po raz kolejny Rooney rozegrał bardzo dobry mecz :) Tym razem w Derbach Manchesteru :) Cieszę się,że wygrałeś i pokazałeś The Citizens kto rządzi  :) Powodzonka ;)

Offline Maczeta

• Trampkarz
  • *
  • Autor wątku
  • Na forum od: 29.04.2011r.
Odp: Manchester United by Maczeta ! Awans do 1/8 , wypowiedz King`a
« Odpowiedź #121 dnia: Lipiec 31, 2011, 22:51:44 »
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

REJESTRACJA lub LOGOWANIE0-2 REJESTRACJA lub LOGOWANIE

0-1 Rooney ( King )
0-2 Park ( Nani )

W Szkocji mistrz kraju podejmuje Manchester United. Czerwonym Diabłom już po tym meczu mogą spać spokojnie o dalsze losy w Lidze Mistrzów. W ostatnim meczu stracili bramkę co mogło trochę popsuć morale piłkarzom Manchesteru. Na ławce także brakowało Fergusona , który trafił po ostatnim meczu do szpitala po tym jak zadławił się gumą. Według doniesień The Sun pod koniec tygodnia będzie mógł już wyjść ze szpitala. A szkoda bo Szkot byłby mile przywitany w Szkocji.

Pierwsze minuty spotkania to jak już przyzwyczaił angielski zespół nie dają dojść przeciwnikom do głosu. Jako trener dziś David Gill miał na celu wygrać ten mecz i godnie zastąpić szefa. Już w 6 minucie King do Rooneya a ten fenomenalnym uderzeniem pokonuje bramkarza szkockiej drużyny. Dość szybko Diabły przejęły inicjatywę i nie pozwalały nawet na moment nic zrobić . Jeden strzał jaki oddali w tej połowie, nie celny strzał to zdecydowanie za mało na najlepszy zespół tego sezonu. Manchester do przerwy atakował, strzelał z daleka, trafiał w poprzeczkę ( Carrick ) ale do przerwy wynik nie uległ zmianie i Anglicy prowadzą jedną bramką. 
W drugiej połowie podobnie jak w pierwszej, United atakuje a Glesgow tym razem nawet nie oddaje strzału i już w 5 minucie Rooney zagrywa do Naniego ten mija 3 zawodników jednym zwodem i mocno śle piłkę na długi słupek a tam zamyka Park Ji Sung strzelając w bramkarza lecz ten pokazał nie frasobliwość i wpuścił piłkę do bramki. Do końca żadna bramka już nie padła a po gwizdku Manchester United świętował awans do 1/8 Ligi Mistrzów już 2 mecze przed końcem fazy grupowej.

<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=75cad5505a576aec6ac8d51d6b2037db&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=75cad5505a576aec6ac8d51d6b2037db&amp;action=login">LOGOWANIE</a>

The Sun - Witam jakie są  Pana odczucia względem pierwszego sezonu w dorosłej piłce ?
J.King - Nie spodziewałem się że aż tak dobrze będzie mi szło. Miałem nadzieje że zagram kilka minut a trener zaufał mi na tyle że gram w pierwszym składzie i wygryzłem z niego fantastycznego Berbatova, Dymitr nauczył mnie dużo po treningu. Często chodzę z nim na orlik który jest na jego posiadłości i ćwiczymy różnego typu zachowanie dla napastnika. Ostatnio także Wazza przychodzi i pokazuje co potrafi. Całe szczęście media nie mają dostępu do tego boiska i możemy w spokoju trenować. Na początku nie podobało to się dla  szefa ale jak moja gra uległa wielkiej zmianie Berbi dostał dużą premię jak i nowy samochód.
The Sun - Jesteś młody , czy nie za bardzo aby być gwiazdą Manchesteru?
J.King - Nie koniecznie, Ronaldo, Messi, ci piłkarze już w młodym wieku byli kimś w futbolu. Mi do nich daleko a to media robią ze mnie Boga kim nie jestem i nie mam zamiaru być. Jeżeli moja kariera będzie miała taki przebieg jak kariera Raula będę w siódmym niebie. A i tak, Hiszpan jest moim idolem od dziecka i zawsze chciałem zagrać przeciwko niemu nie mówiąc już o możliwości treningu z nim.

QPR by Maczeta

Offline Yascarr

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 28.06.2011r.
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #122 dnia: Lipiec 31, 2011, 23:48:02 »
No i jest już upragniony awans ;) Mecz pod twoją kontrolą, ciekaw tylko jestem jak wygląda tabela.

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 03.09.2009r.
  • Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
« Odpowiedź #123 dnia: Sierpień 01, 2011, 01:06:57 »
Szybki awans, po meczu z Glasgow. Pełna kontrola, Nani wygląda jak Michael Jackson. King dobrze, mówi niech się cieszy grą i tym że gra dla drużyny. Chłopak gra super sezon.

Offline Maczeta

• Trampkarz
  • *
  • Autor wątku
Odp: Manchester United by Maczeta ! ** Zabójcza końcówka **
« Odpowiedź #124 dnia: Sierpień 01, 2011, 13:03:40 »

REJESTRACJA lub LOGOWANIE0-2 REJESTRACJA lub LOGOWANIE
0-1 Rooney
0-2 King

Na stadionie West Ham, gospodarze podejmują  niepokonany Manchester United. Kibice czekali na ten mecz z wielu względów tych sportowych i troche mniej związanych z piłką. Do 70 minuty zero zagrożeń takich poważnych bramki z obu stron. W 76 minucie King dostał podanie od Rooneya i młody Anglik faulowany w polu karnym, egzekwuje go Roo i jak zwykle się nie myli. West Ham odpowiada kontrą lecz nie skuteczną. Co się nie udało gospodarzom udaje się przyjezdnym. W doliczonym już czasie wolnego wykonuje King i sprytnym, mierzonym strzałem pokonuje bramkarza i ustala wynik meczu na 2-0.
[/youtube]

QPR by Maczeta

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Na forum od: 27.01.2010r.
  • Tylko Wisła, TS!
« Odpowiedź #125 dnia: Sierpień 01, 2011, 13:10:39 »
świetną formę pokazujesz. pomimo, że to wielki klub to i tak słowa uznania za taki sposób prowadzenia drużyny no i kariery przy okazji. ;D

Offline Emilek1908

• Kierownik drużyny
  • Na forum od: 08.11.2009r.
  • Support your local football team!
  • Gram w: FIFA 16
« Odpowiedź #126 dnia: Sierpień 01, 2011, 13:18:10 »
Kolejne świetne spotkanie, tym razem jednak na bramkę trzeba było długo czekać. Dobrze, że ten karny był podyktowany bo mogłoby się skończyć bezbramkowo.

Offline Amneschia

• Amator
  • *
  • Na forum od: 21.06.2011r.
« Odpowiedź #127 dnia: Sierpień 01, 2011, 13:43:51 »
King to bez wątpienia największe odkrycie tego sezonu w Manchesterze ;)
Robi chłopak karierę. Brawo za pokonanie WHU

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Na forum od: 28.02.2011r.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #128 dnia: Sierpień 01, 2011, 14:20:11 »
no King zagrał bardzo dobrze. Najpierw wywalczył karniaka później sam strzelił gola. Pewnie pokonałeś WHU 2-0. Czekam na następny mecz ;)

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
« Odpowiedź #129 dnia: Sierpień 01, 2011, 15:30:48 »
Kolejny dobry mecz Kinga, to jego najlepszy sezon, oby jak najdłużej.

Rooney jak zwykle bezbłędnie z karniaka.

Jedna uwaga King jest Norwegiem, a nie Anglikiem. ;)

Offline Maczeta

• Trampkarz
  • *
  • Autor wątku
Odp: Manchester United by Maczeta ! 14 kolejka BPL !!!!!
« Odpowiedź #130 dnia: Sierpień 01, 2011, 15:36:49 »

REJESTRACJA lub LOGOWANIE2-0 REJESTRACJA lub LOGOWANIE
1-0 Carrick ( Fabio )
2-0 King ( Giggs )

Na Old Trafford zarząd wpadł w końcu na genialny pomysł. Kiedy zawodnicy stoją na środku puszczana jest ulubiona piosenka kibiców Manchesteru " Glory Glory Man United ". Widać było że zawodnikom pomysł idealnie pasuje. Rozmowy Berbatova i Rafaela, podskakiwanie Parka czego więcej chcieć od nastawienia najlepszej drużyny globu obecnego sezonu. Przed meczem poważna rozmowa Vidica z przygnębionym Andersonem. Widać było że Brazylijczyk ma dziś słaby dzień i myślami jest zupełnie gdzie indziej. Czternasta kolejka Premier League.

Od początku meczu United jak już przyzwyczaili sympatyków kontrolowali mecz w każdym elemencie. Jedyne co szwankowało to sam pomysł rozegrania zabójczej akcji. W pierwszej połowie jedna akcja przyjezdnych. Ba uderza obok bramce, Lindegaard nawet nie musi interweniować.
Odpowiedź z drugiej strony, Berba do Rooneya, wydaje się że Anglik jest w doskonałej sytuacji ale coś musiało się stać i Rooney przestrzelił nawet trybuny. Żadnej sensowniejszej akcji już nie było w pierwszej odsłonie gry, tak samo jak w ostatnim meczu pierwsza połowa nie zachwyciła. Dopiero w drugiej zaczęło wszystko się układać. Rooney trochę przesadza w kiwce i traci piłkę na Salgadzie, lecz ten wprost pod nogi Fabio, młody zawodnik bez zastanowienia dośrodkowuje do Carricka a ten po pięknym złożeniu się zdobywa bramkę głową. Po tej bramce defensywa Manchesteru przeżywała prawdziwą nawałnicę. Jednak przyniosło to tylko jedną próbę, a dokładniej niecelny strzał ponownie , Ba.
W 63 minucie podwójna zmiana , schodzą Berbatov i Park a wchodzą King oraz Giggs. Obaj zawodnicy stają się bohaterami akcji z 79 minuty.
Giggs wypuszcza Kinga, a ten technicznym strzałem pokonuje Browna. Po meczu czeka Anglika spora niespodzianka . Kolejna wygrana stała się faktem. Czy ktoś ich jest w stanie pokonać?!

<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=75cad5505a576aec6ac8d51d6b2037db&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=75cad5505a576aec6ac8d51d6b2037db&amp;action=login">LOGOWANIE</a>

Joshua King otrzymał powołanie na mecz reprezentacji Anglii z Argentyną, zagra obok Rooneya więc powinien znakomicie się odnaleźć.
King - Na pewno jest to dla mnie duże zaskoczenie jak i wielki zaszczyt. Pokazuje to że Capello stawia na młodych, daję im szanse i ogrywa przed Euro 2012. Jeśli utrzymam formę możliwe że zagram w Polsce i Ukrainie a może nawet w Brazylii w 2014 roku. Oby nie zjadła mnie presja i obym zagrał jak w klubie. Moje marzenia powoli się spełniają. Jeśli zdobędę 10 bramek w reprezentacji obiecuje wszystkim kibicom że zagram z numerem 84, bo wiem jakie jest ich stanowisko do policji.
Capello - O Kingu myślałem już dawno temu, ale dopiero teraz udało mi się załatwić obywatelstwo dla niego. Oby był to strzał w dziesiątkę .

Jedna uwaga King jest Norwegiem, a nie Anglikiem. ;)
Dla mnie tam on jest Anglikiem :)
QPR by Maczeta

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Na forum od: 26.05.2009r.
« Odpowiedź #131 dnia: Sierpień 01, 2011, 15:37:55 »
Bardzo dobry mecz rozegrał King, który wywalczył karnego, a potem jeszcze dołożył bramkę.  :) Rooney oczywiście się nie pomylił.

Offline Amneschia

• Amator
  • *
Odp: Manchester United by Maczeta ! ** 14 kolejka BPL !!!!!
« Odpowiedź #132 dnia: Sierpień 01, 2011, 15:42:26 »
Ale co ten King ma z anglikami, że dostał obywatelstwo ? Przez 17 lat mieszkał w Anglii, urodził się w Oslo.

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
« Odpowiedź #133 dnia: Sierpień 01, 2011, 15:47:07 »
King szaleje i w nagrodę za dobry sezon otrzymał powołanie do drużyny narodowej Anglii.

Dla mnie tam on jest Anglikiem Uśmiech

Spoko ty tu rządzisz, ja tu tylko sprzątam ;)

Offline Maczeta

• Trampkarz
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #134 dnia: Sierpień 01, 2011, 15:49:12 »
Ale co ten King ma z anglikami, że dostał obywatelstwo ? Przez 17 lat mieszkał w Anglii, urodził się w Oslo.

No jak co , dziadek byl Anglikiem :D
QPR by Maczeta

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Tylko Wisła, TS!
« Odpowiedź #135 dnia: Sierpień 01, 2011, 17:15:55 »
2-0 to twój ulubiony wynik, tak jak swego czasu moim był 1-0. kolejne, 14 ligowe zwycięstwo, jestem pod ogromnym wrażeniem i to jeszcze z rzędu. forma wyborna!

Offline Maczeta

• Trampkarz
  • *
  • Autor wątku
Odp: Manchester United by Maczeta ! ** 15 kolejka BPL !!!!! Deklasacja
« Odpowiedź #136 dnia: Sierpień 01, 2011, 21:48:26 »

4-0
1-0King
2-0King ( Nani )
3-0Vidic ( Nani )
4-0Rooney ( Anderson )

Na Old Trafford lider podejmuje 14 zespół Premier League, Bolton. Chyba nikt nie spodziewał się że będzie to taki spacerek. Manchester praktycznie na stojąco już w 4 minucie obejmuje prowadzenie. Po koronkowej akcji King najpierw próbuje odegrać do kolegi z drużyny jednak obrońca blokuje. Piłka wraca do Kinga ten bez zastanowienia uderza ,1-0. Bolton był bezbarwny, bezsilny przeciwko gospodarzom. Samo to że United mieli 72% posiadania piłki w pierwszej połowie mówi co się mogło dziać. King nie zatrzymał się na jednej bramce. Fatalny błąd zawodnika Boltonu i Nani przejmuję piłkę, zagrywa do Kinga a ten sprytnym strzałem zmienia wynik, 2-0. Szybko strzelone bramki już do końca wypompowuje powietrze z przyjezdnych. 10 minut po bramce Kinga, rzut rożny dla United, Nani w pole karne, najlepiej zachował się Vidic uderzając z kilku metrów, Manchester deklasuje przeciwnika . Druga połowa to w końcu akcje Boltonu. Jednak te strzały nie mogły w żaden sposób zagrozić Lindegaardowi. W 74 minucie kibice przecierali oczy ze zdumienia. Anderson zagrał idealnie za plecy obrońców a Rooney z pierwszej piłki pokonuje bramkarza Boltonu. 4-0 to idealnie pokazuje jak silny jest Manchester. Teraz Sevilla czeka na prawdopodobne zniszczenie ze strony United. Na ławkę wrócił już Ferguson.

« Ostatnia zmiana: Sierpień 01, 2011, 22:08:48 wysłana przez Maczeta »
QPR by Maczeta

Offline Amneschia

• Amator
  • *
Odp: Manchester United by Maczeta ! ** ** 15 kolejka BPL !!!!! Deklasacja
« Odpowiedź #137 dnia: Sierpień 01, 2011, 22:01:06 »
Hehe, Kingowi się nie udało podać to uderzył i zdobył gola, tak też można. Szkoda, że Bolton oddał ten mecz bez walki bo troche po wiało nuda mimo wielu bramek.

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Tylko Wisła, TS!
« Odpowiedź #138 dnia: Sierpień 01, 2011, 22:06:26 »
bez silny
razem.

spokojne zwycięstwo, 14 zespół mógł być groźny a okazał się bezsilny ;)

taka rada: wyeliminuj z opisu dość częste no i bo to trochę pogarsza bardzo dobry opis.

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
« Odpowiedź #139 dnia: Sierpień 01, 2011, 22:44:23 »
King Kings Man United King. Kiedyś się śpiewało Eric King, teraz King is The King :D

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #139 dnia: Sierpień 01, 2011, 22:44:23 »