dawno sciagniete dawno pograne ale przed napisaniem posta jeszcze 2 szybie meczyki (i te cholerne intro wrrr)
co na +
- grywalnosc jest plynna
- płynne przechodzenie z przejecia pilki do biegu..= nie ma efektu ze przyjmuje w miejscu mija w huk czasu i dopiero potem startuje.. teraz ODRAZU TO ROBI..
- zauwazylem ze jak sie jest tylem do bramki i walczy sie o pilke i jest zamieszanie, to komputer potrafi nam automatycznie podac pilke do gracza obok nas = nie tracimy glupio pilki.. to jest bardzo przydatne.. no nie wiem jak dokladnie mam to wam opisac.. ale moze tez tak mieliscie?
- bramkarze piąstkują
- nie ma strzałow balonowych
- jest trudniej ogolnie..ale to duzy plus
- komputer bardzo dobrze podaje i tworzy akcje.. czesto podaje na skrzydla w postaci pilek lobujących co zdeczka mnie wkurza czasami
- oprawa meczowa - wspaniala
- powtorki - zajebiste
- grafika tez super
- zgrabnie przebieraja nogami podczas biegu
- duzo ekwilibrystycznych zagran
- walka bark w bark dluzej trwa..
- kolizje tez sa dobre, jest sporo nowych "upadkow" "potknieć" it[
na dana chwile tyle +
co na -
- wyzej pisalem ze grafika super.. i teraz co napisze to nie bedzie zaprzeczeniem samego siebie, ale czasami mam wrazenie jakbym gral na medium lub low detalach... troche z tym rozmyciem przesadzili.. mam nadzieje ze to efekt tych 80% i to poprawia... tutaj akurat chcialbym aby bylo jak w 11..
- bramkarze - zamiast zlapac pilke to odbijaja od klaty..gubia sie strasznie czasami.. stoja na 5 metrze i kazda pilke wybijaja w rog bardzo czesto.. (co silniejsze)
- nie ma efektu balonowego strzalu - to teraz troche na odwrot zrobili.. duzo strzalow nawet tych mocnych wychodzi po ziemi lub lekko nad.. nie wiem moze to efekt ze trzeba sie dostosowac...
-
ogolnie jestem na PLUS.. bez hurra optymizmu..czekam na pelna wersje..moze po drodze wrzesniowe demo sciagne jeszcze.