No no się porobiło kariera bardzo fajna tak szczerze mówiąc teraz sobie uświadomiłem ,że te teksty co teraz przeczytałem były jednymi z nie wielu które mnie zaciekawiły tak bardzo .
Probierz trenerem to super sprawa to jeden z najlepszych jak nie najlepszy Polski trener . Myślę ,że z nim "Biała Gwiazda" może odnosić sukcesy jak za dawnych lat .
Kirm nie gra i nic nie zapowiada tego ,że ma grać więc nie odchodzi bynajmniej trochę kasy dostaniecie ,a i zwolni się miejsce dla innych zawodników .
Radek niech odchodzi i tak już ma swoje lata ,a i tak długo gra w Wiśle ,że zasłużył na odejście do tak dobrej ligi . Bynajmniej się dorobi kasy
Może po zakończeniu będzie w Wiśle jakimś trenerem . Zobaczymy .
Bardzo fajnie ,że Lewy ma wrócić do Ekstraklasy lecz nie wiadomo kogo wybierze chociaż jak już grał w Lechu to może będzie chciał spróbować sił w nowym klubie . Widać ,że nie ma już Polskiego Dortmundu ponieważ Kuba odszedł do City co mnie dziwi
A Łukasz chyba się cofnął odchodząc do Pilzna ,ale może to Pilzno jest teraz jakąś potęga bo w PES'ie wszystko jest możliwe
.
Czekam na pierwsze mecze piłkarzy z Krakowa pod wodzą Michała Probierza .
Powodzenia !