to akurat mnie zupełnie nie obchodzi - gra z cpu skonczyła sie dla mnie w PES 6, gdzie online działał dobrze. Potem wprawdzie znów przestał działać
ale od PES a 2011 działa znów dobrze.
uno, że cpu oszukuje strasznie -bo musi w sumie. Ot pomijając twe straszne pudła a przedziwne gole komputerka , a do tego lag szybkościowy- przyjrzyjcie się jak na 0,5 sekundy wasz zawodnik (mimo że o wiele szybszy niz zawodnik sterowany przez cpu) wytraca prędkość - po to by cię SI dogoniła
Spoko koko - to sztuczna inteligencja , tak w sumie być musi do czasu gdy ludzkość nie wymyśli "myślącej" Si
Co wg mnie jest genialne? Jeden element podoba mi sie masakrycznie- taki mianowicie, że w tłoku piłkarze bardzo często strzelają niecelnie!
Żadna piłka tego nigdy nie miała. Po prostu przycerowawszy a nie zablokowali ci strzału -leciało w kierunku wskazanym. A tu nie- jesteś naciskany, bardzo mało prawdopodobne, że wyjdzie dobre uderzenie.
I te smaczki- zauważcie jak w 80 minucie , po wyrównanym meczu linie pomocy i ataku nie nadążają za sobą, zobaczcie jak robią sie luki. Takie coś mogli wymielecie tylko ludzie, którzy kochają piłkę
Takie coś a u wyrobników z EA do dziś nawet stamina piłkarzy nie ma znaczenia - żałosne
co do filmiku nie wiem czy to autentyk czy nie- brzmi przekonywająco Grafa taka sama ale to już omawiane było. wazne, że wypowiada się bardzo pozytywnie..o ile to autentyk