Chlopaki ja gram na profesional,w moim odczuciu bardzo daje sie we znaki problem z odebraniem pilki przeciwnikowi,jesli chdzi o podania to sa bardzo szybkie niezaleznie od poziomu zawodnika,grajac klubem real madrid mam trudnosci w strzeleniu bramki (C.Ronaldo) prawie wszystkie strzaly leca ponad poprzeczke, bramkarze wszystko bronia troszke to dziwnie wyglada gdy messi ma klopot z trafieniem w swiatlo bramki lub jakis przecietny bramkarz wybrania wiekszosc jego strzalow lub gdy obroncy barcelony maja klopot z zatrzymaniem czy terz odebraniem pilki przecientnemu napastnikowi,problem jest terz z tymi zaszybkimi podaniami pilka goni jak po sznurku nawet przecietna druzyna moze grac jak barca podania sa jak zaprogramowane,futbolowka jest niczym pocisk,niesposob wykorzystac potencialu gwiazd futbolu ,po tym patchu niema gwiazd ronaldo,messi i spulka gdyz sa oni na ruwni z slabymi graczami,zero kiwek i widocznych efektownych rochow ktore wyruzniaja gwiazdy futboolu,mecz glownie sklada sie z samych szybki podan,niecelnych strzalow i ucirzliwego slabego poziomu zawodnikow w odebraniu pilki ale jest jakis plus tego wszystkiego przynajmnie pes mnie juz tak nie pochlania i spedzam mniej czasu przy kompie,to ja lece ,narka i zycze ladnych brammek