Entliczek, pentliczek, co zrobi... Nowak? Fajnie, że zrobiłeś selekcjonerem tego samego gościa, co ja w mojej karierze Polską
. Posunięcia ma on przynajmniej dziwne, ale na razie wyniki przemawiają za nim. Graliście z dwiema drużynami, które, podobnie jak my, zawiodły podczas Euro. Dziwi mnie, że Holendrzy ani trochę nie zmienili składu, ale spuśćmy na to zasłonę milczenia. Smolarek? Hmm.... niezły pomysł, ciekawe, gdzie teraz gra. Pokazał już swoją wartość strzelając dwie bramki. Bałem się, że odstawisz na boczny tor Lewandowskiego, co byłoby już przesadą i pójściem na siłę w oryginalność, ale meczem w Poznaniu napastnik Borussii zmusił Cię niejako do dalszej swojej gry w Kadrze.
Nie pasuje mi Lubański na szefa PZPN, bo co on ma do powiedzenia? "Razem z moim serdecznym przyjacielem Mortenem Olsenem w Lokeren oraz innych klubach belgijskich"?
Wolałbym kogo innego.
Fajnie rozpisałeś zagwozdki Nowaka przed meczem z Niemcami. Wiadomo, że jedziemy tam na pożarcie, ale należy zrobić wszystko, aby otrzymać jak najniższy wymiar kary. Dziwi mnie jedynie brak Perquisa, ale może przeoczyłem jakąś informację? Bo na pewno Francuz jest lepszym zawodnikiem od Celebana.
Damien bardzo mnie zaskoczył i pokazał, że nie trzeba być rodowitym Polakiem by grać w naszej reprezentacji.
To pokazał już Jerzy Engel.
Początek meczu to statystyczna gra obydwu drużyn
Raczej statyczna
.
Kaźimierczaka
Kaźmierczaka.