Siemanko chłopoki
Tak, to znowu ja
Ochotę do gry Liverpoolem straciłem w związku zastoju tego działu, jakoś nie chce mi się do tego wracać. Nie miałem zamiaru narazie nic tworzyć, jednak wczoraj naszła mnie straszna ochota na zrobienie czegoś. Tylko teraz... są dwie opcje, które biorę pod uwagę. Chciałbym żebyście pomogli mi podjąć decyzję. Fajnie byłoby poznać Wasze opinie przed moim ostatecznym wyborem.
Opcja #1: PES 2012, T-Mobile Ekstraklasa Patch i mój ukochany ŁKS. Byłaby to na 99% kariera pisana z perspektywy managera, znam ten syf od podszewki i na pewno pomysłów by mi nie zabrakło. Zresztą wiadomo, że w polskiej piłce dzieje się mnóstwo ciekawych rzeczy, także będzie o czym pisać. Zacząłbym od sezonu 2012/2013 od pierwszej ligi. Jeśli chodzi o skład, to na pewno zostawiłbym część piłkarzy z obecnej kadry, a resztę zastąpiłbym głównie powrotami do ekipy. Może jakiś drobny inwestor, bo kadrę mam właściwie już gotową i jest kilka ciekawych nazwisk. Po spadku zrobiłbym to po swojemu nie opierając się na tym, co dzieje się teraz. To czy "byłbym" Markiem Chojnackim, jakimś innym trenerem, czy jako ja sam możecie również zarzucać w komentarzach. Poziom: Top Player/Superstar (w zależności od tego jak będzie szło)
Opcja #2: PES 2013, PESEdit 1.2. Kariera pisana normalnym stylem, kimś z Premier League bądź Bundesligi. Może zarzuciłbym sidła na Getafe lub Celtę z Hiszpanii. Moja główna "obawa" to to, czy na chwilę obecną opłaca się zaczynać grać w 13stkę. Pewnie większość z Was wolałaby karierą z nowej części, jednak podobno nie jest jeszcze zbyt ciekawie, więc trzeba byłoby poczekać na nowe DLC, uaktualnienie do PESEdita. Problem jednak w tym, że mam zajawkę na karierę i nie wiem czy bym wytrzymał.
Poziom: Prof/Top Player (zagrałem bodajże dwa czy trzy mecze w nowej części na Top i było mi dość ciężko, musiałbym się oswoić i wtedy bym zdecydował)
Prosiłbym Was o małe głosowanie, jeśli wolicie opcję #2 to możecie napisać także jakieś propozycje klubów, bo tutaj mam problem. Z góry dzięki.