W tej ankiecie, to brali udział chyba same fanboye FIFY.
Tak to sobie tłumacz.
Więcej fanboyów ma akurat PES, co dobitnie widać chociażby na tym forum. Przykład:
Na tej stronie co podał to sami fani fify głosują na to ścierwo. Każdy widzi że pes jest pod każdym względem lepszy. W cs'a jest taka grywalność ponieważ miał wtedy lepszy multiplayer ale z porównaniem z dzisiejszymi multiplayerami w codzie to cs to porażka i mogę przysiąc że w coda w tych czasach więcej ludzi gra niż w tego cs'a. Kiedyś kumpel mi go pokazał i od razu głupi wydał m się praktycznie pod każdym względem same błędy w grze.
PES rządzi !!!
Nie jest odosobniony.
fani fifki z rozpedu zaznaczali i sie wjeb ali bo sami sie nazwali niedzielnymi graczam.
Mam więc rozumieć, że każdy, kto zagłosuje w tej kategorii, jest niedzielnym graczem? Nie kompromituj się. W tym pytaniu ocenia się, która gra jest przyjemniejsza dla kogoś, kto dopiero zaczyna grać w gry piłkarskie. A jej wynik nie jest w żadnym wypadkiem dowodem na to, że "fanboye fifki się wj_bali", tylko jasno potwierdza, że głosowanie jest mniej więcej obiektywne.
Niestety takie ankiety nie mają sensu.
Daję sobie rękę uciąć, że miałyby sens, gdyby wynik ankiety był odwrotny.
To samo można powiedzieć o FIFA Manager. Konkurencja też go wgniata w ziemie.
Konkurencja tworzy grę niby podobną, acz zupełnie inną (ciężko porównać grę, w której ma się wpływ właściwie tylko na ustalanie składu i taktyki do tytułu, w którym steruje się właściwie wszystkim) i również nie jest wolna od błędów. Ponadto pod względem wizualnym jest żałosna. Tutaj żadnej przepaści nie widzę. Obie gry mają swoje wady i zalety. W większości przypadków się raczej uzupełniają.
W dodatku Fifę i FifęM tworzą dwa zupełnie różne zespoły z dwóch odległych części świata. Tylko wydawcę mają wspólnego. Szkoda tylko, że nie mogą się dogadać między sobą, bo mógłby im wyjść znacznie lepszy produkt.