Po prawie 2 miesiącach w końcu z "C" wskoczyło mi na "A" haha masakra żeby tyle czekać ! nie mogłem sie wydobyc z "C" bo tylu ludzi opuszcza rozgrywki !
No właśnie. Ktoś coś wie? Pojawiły się gdzieś linki do ściągnięcia, ale po pobraniu i zainstalowaniu, nic się nie zmieniło tylko miałem wszystkich piłkarzy lewoskrzydłowych na poziomie 96
nawet bramkarzy
i to w trybie ONLINE
A wracając do gry to ciekaw jestem ile goli pada zaraz po rozpoczęciu meczu bądź gry od środka boiska, według moich statystyk tracę 4/10 goli w ten sposób, tylko i aż 4 bo w większości udaje mi się obronić (piłkarz i tak wychodzi sam na sam), jak widzę pacjenta, który podaje pierwszą piłkę i już zachrzania Cavanim itp. to mam dosyć. Najpiękniejsza sytuacja jak uda się zremisować w 90 min. koleś wznawia mecz i pakuje Ci taką akcję i kończy lobem z metra.... Ja zawsze podaję w głąb boiska, żeby mój przeciwnik nie skojarzył mnie z tego typu klientelą, która gra wykorzystując błędy a nie taktykę. Najlepsze że co drugi jeszcze nie wie jak zagram a już cofa się czym się da
bo wie co go może czekać. Oczywiście najlepszym, którzy fundują mi taką zabawę odwzajemniam się tym samym i kończymy mecz 5:4, 5:5
Czasami wyłączam online i gram LM bo tam system nie używa tego typu zagrywek.