Spoiler for Hiden: mam coś takiego, gdy stawiam room... zacina sie w tym momencie i lipa... dotąd nie miałem żadnych problemów
Mam pytanie do mlo czy za sprzedanych graczy dostajemy kase bo sprzedałem 1 i chyba nic nie dostałem? W ogóle jakoś dziwnie te mlo zrobione w poprzednim wszystko było prose.Prosze o pomoc.
też tak miałem tylko w mlo
dobrze, że nie w lobby... i co udało Ci sie coś zrobic
Witam, mam pytanie. Wracam po jakimś czasie nie czytania wątku na temat pes 2014. Gdy zainstalowaliśmy grę u kolegi, nie dało się grać. Zacinało gre spowolnienia itp.Czy już jest rozwiązanie jakieś w tej kwestii? Oczywiście parametry komputera jak najbardziej ok więc nie rozumiem czemu nie działa to tak jak powinno.Proszę o odpowiedź.Pozdrawiam.
fuck gdy jestem gospodarzem i stawiam room zaraz przed meczem pisze Now Loading i jestem w dupie - może ktoś miał podobnie...? Rozegrałem ok. 40 meczy i nie było problemu, aż tu nagle takie cos...
Miałem też tak raz w pucharze dnia, który prowadziłeś Artur. Myślę, że będziesz teraz bardziej wyrozumiały
A może by tak do nich napisać bo może oni nie za bardzo wiedzą,że są takie problemy,i napisac im dlaczego do chu.... okradli tryby .Gdzieś wyczytałem,że od około 2 dni zajmują sie jakimis poprawkami i chyba wydaniem patcha.Pewnie nic nie dodadzą do ML i Legendy a przydały by sie biografie w jakis gazetach cos podobnego było w pes2010 np. Podolski wznowił treningi,jest w coraz lepszej formie.Albo po meczach : dzięki Podolskiemu Arsenal wygrał bardzo wazny mecz,trener jest z niego zadwolony i interesują sie nim wazne kluby . i tak dalej ,czy to by nie bylo wspaniałe . I co to dalej bedzie