Nierealne, przynajmniej przez najbliższe kilka lat. Bez licencji, marketingu, języków, nowości online, offline, jakichś ciekawych dupereli Konami zawsze będzie za EA.
myślę, że przykład PES pokazał, że mając licencje, marketing, języki, nowości online, offline i jakieś ciekawe duperele (FIFA) nie można zdominować rynku, a ta firma nie mająca niemal niczego - tylko grupkę wiernych fanów - potrafi utrzymać się w grze
Oficjalnie i nieodwołalnie (
tak! marzyłem o tym!) licencjonowane w PES:
Według najnowszych plotek/głosów PES 2015
jednak ma wyjść w okolicy tego samego czasu co FIFA 15 - II połowa września-początek października.
Demo FIFA (początek września) - ma zawierać Barcelonę, ManCity, PSG, Arsenal, Boca Juniors oraz Tottenham.
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEHmmm... im dłużej o tym myślę tym bardziej wydaje mi się, że KONAMI dość mocno blefuje w tym roku. Skoro to demo/gra jest już bardzo dobra jak twierdził gościu z Ubisoftu to czemu demo miałoby nie wyjść wcześniej. Czy KONAMI ma szansę wygrać pojedynek jeśli wyda grę tydzień/miesiąc po EA Sports? Przecież to jest tak
oczywiste, że powinni zacząć grę robić miesiąc wcześniej, spiąć dupy aby na GamesCom wydać gotowy w 99% produkt - demo, potem poprawki i na początku września wydać gotową grę, a nie
Sory... chcemy wydać gotowy produkt... poczekacie do listopada.Prawdą jest, że niegdyś PES wychodził pod koniec października ale... w tej sytuacji raczej FIFY się nie pokona. Po prostu będę w szoku jeśli wcześniejsze doniesienia się potwierdzą i PES wyjdzie miesiąc albo dwa po FIFIE, a demo będzie już po pełnej wersji FIFY.
4 VINE'Y Z PES 2015! Zwód Neymara i strzał!Zwód Neymara
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEStrzał i obrona Neuera
REJESTRACJA lub
LOGOWANIENiezbyt dobra reklama patrząc na Neymara ale strzał i rzut Neuera...
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEZwód Neymara przy udziale Bastiana
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE