Kuźwa...nie wiem co z tą grą jest nie tak ale coś jest na pewno
Nie żebym się spinał bo olałem jakiś czas temu kompletnie fakt w jakiej div gram i jaki mam rank, kariery i kasy z tego i tak nie będzie więc gram rekreacyjnie
Tylko trochę dziwne jest dla mnie że w jednym meczu ogrywam gościa z 1 div samemu grając w 3,4 a czasami nawet w piątej, sporadycznie w 2, goście ci w większości używają kilku przycisków na padzie żeby skonstruować akcję i każda wygląda inaczej,kolejny mecz przegrywam z jakimś siuśkiem z 5 albo 6 który w zasobie zagrań ma sprint, prostopadłe , strzał i przegrywam
, każdy mecz gram po wymianie zawodników żeby stamina była na maxa, zaznaczam że rotacja nie wpływa na TS bo w podstawowej 11 i 7 na ławce mam gości z tf 99 a więc Ts ciągle ten sam... w jednym meczu np. taki Kościelny zgarnia wszystkie prostopadłe podania w drugim meczu puszcza wszystko co leci w kierunku bramki nawet jakieś przypadkowe farflocle... gram nie dużo bo nie mam na to czasu więc argumenty o korzystnym wpływie dłuższych przerw puszczam mimo uszu, mam dwóch nie złych trenerów których co jakoś czas zmieniam i to też nic nie daje... nie gram w PES od dziś więc czasami bywam zaskoczony mizerią rywala z którym przegrywam, ja wiem że piłka taka jest w rzeczywistości itd. ale bez jaj
w realu Bayern nie przegra z Zawiszą Bydgoszcz (nie chodzi mi tu o skład a o umiejętności) z całym szacunkiem dla Zawiszy a z moich doświadczeń to jest tu na porządku dziennym...nie mam pomysłu o co biega, czy konami uprzykrza życie ludziom co coinsów nie kupują czy jak? wiem że to może i głupie co piszę ale niech mi ktoś wytłumaczy logicznie o co chodzi bo ja po kilku miesiącach kombinacji poddaję się... zaznaczam że argument typu nie potrafisz grać jest raczej słaby bo jednak coś tam potrafię
Gram w PES czasami z kumplem, gdzieś na 100 meczy wygrywam 80, 10 remisuję i 10 przegrywam bywa i tak ale w my club mam takich kumpli z którymi przegrywam a którzy prezentują podobne umiejętności do mojego ralnego kolegi wyjątkowo dużo