Wszyscy sie napinają na super składy, czarne piłki itd i po co to , żeby jeszcze szybciej gola strzelić nie myśląc nawet o rozegraniu akcji, dokładnym podaniu, lipa nie gra sie zrobiła. Pozdrawiam.
Ano po to żeby mieć szanse na rywalizacje z jakimiś kucami co mają składy z graczami pomiędzy ovr 87-98
Ja se moge myśleć o rozgrywaniu akcji i dokładnym podaniu tylko co z tego jak mi jakiś kuc w tym czasie 3 bramy załaduje Robbenem po błyskotliwym sprincie przez pół boiska
W tym momencie naprawdę ciężko się gra przeciętnym składem. Pomijam fakt że tzw. indywidualności to w tym pesie przegięcie, ja rozumiem że Ronaldo i w ogóle ale żeby z 30 paru metrów przy pełnym sprincie, po strzale z r2 leciały bramki w samo okienko to lekkie przegięcie, nawet jak na Ronaldo, pomijam też te bramki przy asyście 4 obrońców i inne wygibasy które nawet w ligach okręgowych nie mają racji bytu a przecież pes to symulator piłki nożnej podobno... napiszę tak, parę miesięcy temu grałem w demo fify i pesa i widziałem diametralną różnicę na korzyść tego drugiego, po paru miesiącach obie gry stały się dziwnie podobne
te rajdy od bramki do bramki, strzały i gole po 2 podaniach... tylko grafika w fifie nadal lepsza