Panowie tylko mi chodziło o to jaki jest poziom trudności:) bo gram w demko na superstarze i mecze są wyrównane, ale np jak grałem w pes 2015 w pełnej wersji na superstarze to czasami piłki nie powąchałem
To już sam musisz ocenić bo pewnie znajdzie się tu paru takich co napiszą że na superstarze po 20:0 wygrywają
W drugiej lidze losuje mi lepszych zawodnikow. Tak to chyba dziala. Czesto zlote ze zwyklych agentow
To nieprawda...trzeba mieć farta jestem w 1 od dawna a najlepsze piłki miałem na początku
Powie mi ktoś jakim cudem ludzie maja po tysiac zagranych meczy SIM? Można to grac w jakiejs aplikacji na fonie? PS: Od kilku dni symulacja mi wogóle nie znajduje przeciwników. Włącza sie wyszukiwanie i po sekundzie "Unable to find player"
Panowie, też wam zawodnicy w trybie online tak zamulają? u mnie offline i online zawodnicy inaczejs ie zachowują. tez tak macie?
Jeśli zawodnicy siedzą na ławce rezerwowych to uciekają im kontrakty?
Lex, w defensywie mam Godina i jakiś nołnejmów ale już z ovr koło 80, wiec w defensywie nawet dobrze się gra, chodź błedów kupe robią i mój ter stegen na 10 strzałów puszcza 9, wiec naprawde wiem co pisze, a jest to naprawde upierdliwe, chociaż zaskoczyłęm się ostatnim meczem, wygrałem go 4:0 ale koleś co miał bramkarza to poezja, Julio Cezar - ale co on wyjmował to ja nie wierzyłem, po prostu nie wierzyłem, tam powinno być z 8:0 bez mrugniecia a on wyjmował brutalnie piłki z lini Kolego co do GP to dostajesz ze codziennie, codziennie po 10tyś, codziennie o ile wchodzisz w myclub - wejdz w Inbox i zobaczysz wiadomość
grubo! ja gram w SIM mając dobry skład, teraz TS 96 ale nie da się wszystkiego wygrać - czasami zdarzyło mi się przegrać z typem co miał TS 70 - wiec nie wiem jakim cudem
sa taktyki które minimalizuja ryzyko porazki...schematy które bardzo łatwo strzelają gole w sim