Błąd Runtime Error dla użytkowników PC dalej aktualny... (żałosnego KONAMI ciąg dalszy)
Gra ktoś ligę (SIM)?? u Was też w prawie każdym meczu padają hokejowe wyniki??
Wniosek: jeżeli chcesz podnosić umiejętności to graj na pass support 0 albo 1, ale to kosztem wyników no i mega wk...rwianie w każdym meczu, jeżeli grasz dla rankingu, to pass support na maxa i napie...laj w przyciski jak leci, a i tak coś strzelisz...miłego grania
jak gram odpadami na lvl. 1 to raczej tak, ale jak gram 1 składem w celu np. podbicia TS to wyniki są w 90% "normalne" tzn 1-0 2-0 2-1 1-1
Dla wszystkich użytkowników konsol (osób, które z wiadomych względów nie rozumieją naszej frustracji) błąd Runtime Error to "zjawisko" występujące od razu po wylosowaniu przeciwnika i ładowaniu ekranu "rozgrywki", wy*****BUJĘ!!! błąd Runtime Error, gra się zamyka a w statystykach mamy lost connection, 0:3 dla przeciwnika i wszystkie kontrakty w d****pę (identyczne jak lost connection na konsolach).A banda żałosnej obsługi KONAMI kraju 127 milionów ludzi i trzeciej gospodarki świata nie poprawiła tego od 17 września.
To niej jest wina konami tylko patchy przynajmniej w pes2015 tak było że jak wybrałeś stadion narodowy to w 90% wyrzucało przeciwnika a tobie przyznawania 3 punkty i nic nie można było zrobić porostu gryzą się że soba patche i tyle ktoś kto wpadł na pomysł jak wywalić przeciwnika korzysta z tego
Sposób na piłki opisałem w innym temacie w tym samym dziale. Nie fart, tylko działa, za każdym razem ten sam sposób, nawet na filmikach karliego widzę, że jak używa tej metody to trafia czarne
I żeby nie było, nie ma żadnej zasady czysty rachunek prawdopodobieństwa się kłania I trochę szczęścia bo zasada czarnej jest wtedy gdy się sprawdza na 100% a nie ze na 10 losowań wpadnie max3
U mnie z napadziorow mam ronaldo,messiego i ibre:D