LIVERPOOL FC 0-0 HULL CITY
Spotkanie z dosc latwiejszym przeciwnikiem na swoim terenie sprawilo mi nielada problemow,oczywiscie goscie jakos strasznie mi nie zagrazali,kontrolowalem przebieg spotkania lecz jakos nie moglem strzelic,a bylo kilka okazji ,owszem hull tez cos tam mialo ale nie takie klarowne sytulacje jakie ja niestety nie wykozystywalem,przedewszytkim w tym spotkaniu mielismy duzo walki o srodek boiska,coz remis nie jest najgorszy,tymbardziej ze musialem wystawic rezerwowy sklad ,bo wszyscy moi kluczowi gracze byli zmecznie po meczach reprezentacji...wystawienie rezerw bylo dorym testem dla dublerow,na prawej stronie swietnie spisal sie mlody G.Jonhson ktory prawie zostal sprzedany do Monaco,teraz po takim meczu gdzie zostal wybranym najlepszym pilkarzem spotkania,dzialacze i trenerzy zastanowia sie dwa razy nad jego sprzedaza.swietnie zagrali tez inni mlodzi zawodnicy Liverpoolu,widac ze mlodzi beda pukac do pierwszego skladu,moze nie teraz ,ale w przyszlosci tak.Mecz pomimo remisu oceniam na piec,szeroka kadra jest wazna dulerzy sie sprawdzili pomimo ciezkiej stawki meczowej.
Wazny sprawdzian mlodych graczy Sir.Pateraka,mimo remisu zdany na piec!
Staty pokazuja kto w tym meczu byl lepszy,brawo dla rezerwowych graczy THE REDS.
ASTON VILLA 0-2 LIVERPOOL FC
Spotknie bez szczegulnej historii,przewaga mojego zespolu w kazdych aspektach i zasluzone trzy punkty,znow moze cieszyc postawa mlodych graczy na codzien przewaznie wchodzacych z lawki rezerwowych.na szczegulne pochwaly zasluguje swiezo upieczony reprezentant Anglii IBE.