gac88 na ps4 bd można wgrać jeszcze zdjecia stadionów
jaki jest sens zmienienia standardowej grafiki stadionu na zdjęcie?
tajemnicę stanowi dla mnie opcja rival club, w team edit, choć podejrzewam, że chodzi tylko o ML albo zupełnie o nic
no i w meczu towarzyskim player emotions, że handicap???...
tak samo nie wiem po co zdjęcia managerów, to jest chyba widoczne jedynie w myclub
za to każda drużyna powinna mieć model swojego trenera, z możliwością edycji twarzy i atrybutów tak jak u zwykłego piłkarza, takowy powinien się kręcić w okolicach ławki rezerwowej, cieszyć się z gola itp, niestety pes jest 10 lat za murzynami(za fifą) w takich bajerach i smaczkach
odnośnie poprzednich wypowiedzi, zgadzam się, że pes jest łatwiejszy od fify, ale fifa też nie jest jakoś szczególnie trudna, obie gry to arcadówki, ale pes w większym stopniu. W gamepleju jednak bardziej lubię pes'a, na więcej sposobów można rozegrać w piłkę i zdobyć gola, nie mniej fifę na pewno też kupię(ostatecznie przekonam się po zagraniu w demo)
odnośnie grafiki, to oczywiście na zbliżeniach wygląda bardzo dobrze, pot na twarzy, wiatr we włosach, ripleje tak samo, wyglądają dobrze, nie mniej bardzo rzadko oglądam powtórki i cutscenki (wyjątkiem jest hymn LM), tak więc sama grafika gry mnie nie czaruje. Przenoszę się z pc na ps4 i w życiu bym nie powiedział, że na pc to przedpotopowe gówno a ta na ps4 jest jakaś super, maks ile dałbym pesowi za grafikę w czasie grania to 6-/10, wersji pc 5/10. Technicznie ogólnie oceniam pesa średnio, ale gra mnie kupuje gameplejem