Mogę wiedzieć skąd zainstalowałeś te drużyny?
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEdla niezalogowanych :
megawrzuta . pl /download/c72d6aa5028c9f47cb6c30fabb80c116.html
wrzuciłem bayern, legie, kopenhage, celtic
do tego kilka reprezentacji bo na razie nie chciało mi sie wiecej edytowac
Polskę, Australie, Austrie, Belgie, Kamerun, Chile, Kolumbie, Czechy, Danię
nie sądzę aby ktoś miał z tym problem ale na wszelki wypadek łopatologicznie pokazane jak wgrywać drużyny w PES2017 na PS4:
wejść w Edit: Data Management>Import/Export>Import Team
wybrać interesujące nas drużyny i kliknąć "next"
jeśli chcemy wgrać tylko kitsy i logo to nie zaznaczać "Apply player and squad data", jednak lepiej wybrać
grając mecz towarzyski przy wyborze drużyn pamiętać o wyłączonym Live Updacie (R3) bo inaczej nie będzie wgranych składów
z innych rzeczy należy pamiętać aby przed wgraniem dużego patcha na inny duży patch usunąć wszystkie obrazy po poprzednim patchu "Delte Images"
dogrywanie kilku zespołów tak jak w tym przypadku Legii, Bayernu, Celticu niczego nie zepsuje, drużyny te zastąpią fikcyjne drużyny z gry, po wgraniu Bayernu należy szukać w PEU League, pozostałych klubów w Others European Teams. Potem jak chcecie możecie sobie samemu przenieść Bayern do Other Europ. Teams w Competiton Structure, a jak ktoś ma takie życzenie to nawet do ligi angielskiej
EDITzapomniałem wspomnieć o podstawowej sprawie
wepes.rar rozpakować i wrzucić folder WEPES na pendrive z systemem plików FAT32(tylko taki format plików czyta PS4, ale nie ma problemu bo większość pendrajwów jest sformatowana do fat32)
podpiąć do konsoli