a możecie napisać trochę jaśniej czy dalej to FIFA? graliście z kimś 1:1 dalej wyniki kosmiczne? i jak porównujecie gamepley do PESA 16? lepiej gorzej a może wh... lepiej ? co z faulami ? dalej kosy lecą i zero sędziego? i czy silny przeciwnik nawet w srodku pola wchodzi wślizgami i robi to non stop? czuć symulator?
Nie wiem co masz na myśli z tą FIFA bo dla mnie pes 15 i 16 nie miał nic wspólnego z FIFA.
Grałem tylko z kompem więc nie wiem jakie są wyniki 1 na 1.
Z kompem miałem różne wyniki,najwiekszy 4:0 . Poziom professional.
Jeżeli chodzi o wslizgi / faule to wiadomo ,kwestia wyczucia. Plus do tego te wibracje przy bliższym kontakcie. Ogólnie przy powtórkach widać czy był faul czy nie. Ja nie spotkałem się z jakąś błędna decyzja sędziego . Przez kilkanaście męczy nie spotkałem się z jakąś niesamowita kosa nie odgwizdana .
Sędzia mógłby czasami puszczać przywilej korzyści. Robi to ale chodzi o to że mógłby poczekać chwilkę później bo czasami jest tak że przejmiemy piłkę a mimo to chwilę wcześniej był gwizdek na rzut wolny dla nas. Bramkarze duuuzo lepiej. Głupota jest to że ktoś mówi że mają 3 więcej animacji . Bronią bardzo solidnie .