Chciałem się zapytać jak można pisać do kogoś, do jakiegoś gracza w MyClub ?
Czy potwierdzacie to , ze z agentów dostaje się rejony i pozycje, ale nigdy nie kluby konkretne ?
Wydałem na coinsy 200 zł trafiłem 8 czarnych, ale nie żadnych koksów. Wczoraj ze srebrnych Larssona i Totti, ktoś wie jak się sprawuja w grze ?
czy ktoś może mi powiedzieć jak koniowi na granicy jak walczy się o górne piłki i czy istnieje możliwość przepychania zawodnika kiedy piłka jeszcze jest w powietrzu?
Według Was jakie kozaki są ze srebrnych i złotych piłek ?
Żeby wysłać wiadomość po rozegranym meczu, wciskasz przycisk PS, wchodzisz w Znajomi>Poznani gracze>(przycisk Options) na danym użytkowniku>Wyślij wiadomość.
Kluby i kraje tylko z Licytacji.
Larsson i Totti to złote piłki, moim zdaniem Larsson nie jest zły ale są w grze lepsi (ciekawsi piłkarze), Totti na AMF'ie to przekozak. Ma tylko dwa minusy - Stamina i stała forma.
Istnieje możliwość przepychania się lewą gałką jak piłka jest w powietrzu możesz przesuwać (przepychać się) w którą chcesz stronę. I przed opadnięciem piłki X.
Srebrne: Seydou Keita, Huth, Abate, Remy, Van Der Wiel, Bisevic, Yanga Mbiwa, Salvio, Rafa Silva, Matip, Iturbe, Glik, Renato Sanchez, i jeszcze od groma.
Złote to już w ogóle bogactwo co drugi to koks:) Bellarabi, Abel Hernandez, Bakambu, Naingollan, Krychowiak, Wanyama, Reid, Klaassen jest tego od groma. Wejdz sobie na PesDB i sprawdz.