Jest jakiś update to tego, aby były zespoły z sezonu 2009/2010, np. Burnley?
jest
Też tak miałem jak byłem fanem Barcy. A mianowicie rok temu jak nie dostali się do finału to ich znienawidziłem i przeszłem na Manchester United
A można prosić o linka?
Update twarzy już gotowy wraz z OFv15 pojawi się jutro wieczorem 62 nowe twarze WSZYSTKIE SLOTY NA TWARZE WYKORZYSTANE Nowe twarze będą mieli- Cassilas, Aguero, Albin, Altidore, Arango, Arbeloa, Bastos, Bendtner, Benzema, Bruno, Alexis, Capel, Casquero, Cha Doo Ri, Chygrynsky, Cordoba, CR9, Dabrowski, Diawara, Distin, Duscher, Evra, Fabregas, Fagan, Frey, Gomaa, Gourcouff, Granero, Guarin, Hahneman, Ibrahimović, Iniesta, Xavi, Sergio Sanchez, Izmailov, Jop, Keirrison, Kuszczak, Lassana Diarra, Maicon, Malouda, Mancini, Dirk Marcellis, Messi, Metzelder, Mexes, Ogbeche, Olic, Owomoyela, Peszko, Robben, Robinho, Seedorf, Sneijder, Stilic, Terry, Terrejon, Kalu Uche, Van der Wiel, Vukcević, Wilk.
Niestety zewzględu na brak czasu update pojawi się dopiero jutro PszepraszamWięc jak mam jeszcze wymienić komuś twarze to podajcie kto ma złą
GIGIMARULLA CHANTS PACK V 1.6Part 1 - REJESTRACJA lub LOGOWANIEPart 2 - REJESTRACJA lub LOGOWANIEPart 3 - REJESTRACJA lub LOGOWANIEPart 4 - REJESTRACJA lub LOGOWANIEPart 5 - REJESTRACJA lub LOGOWANIE