Wszystko super, ale rozmiar głów to przegięcie! Niemalże wszystkie głowy trzeba ostro powiększać, czasami nie da się już bardziej bo +7 to maximum. Wam to nie przeszkadza? Ja pół dnia siedziałem i poprawiłem mniej niż połowę drużyn
moze ktos te linki od przyspiewek uaktualnic bo te co sa to sa nieaktywne (wygasłe)
Wejdź w edycję i zobacz np. Agbonlahora, Yaya Youre, CR. Nawet powiększając głowy na full, są za małe w stosunku do ciała. To takie najbardziej ekstremalne przypadki, ale prawie każdy piłkarz "ma problem z głową". PS: Proszę o jakiś link do GA patch 2.5 - stare linki już nie działają
nie nie bo można rozmiar twarzy zmienić jeszcze w jednym miejscu w edycji dokładnie to edycja---> budowa ciała ---> rozmiar głowy chociaż ja nie widze zastrzeżeń do rozmiaru głów
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZnamy wszyscy tych gości. Oni nie mają tak małych głów. To tylko pierwsze z brzegu przykłady
Ja mam jeszcze pytanko, jak zmienić koszulki nowych zespołów? Np. Wolverhampton ma nieaktualne, ale po podmianie koszulek w folderze Konami\Pro Evolution Soccer 2009\gakserver\GDB\uni\EPL\Wolverhampton nic się nie dzieje. Z góry dzięki.
z tego co wiem to do pes 2009 już nie wyjdzie takowy
jak to ???to juz nie bedzie oficjalnego uaktualnienia GAC patch
raczej nie
why ???jestem w szoku przeciez mialo byc
przy wyjściu 4.0 Ariel i Xavier wydali komunikat że wyjdzie jeszcze dodatek do pucharu konfederacji i będzie to ostatni dodatek do pes 2009