Chlopie Sanchez moim zdaniem jest dobry i na tym koniec niech Barca sobie go kupuje Di Maria to moim zdaniem szkielet druzyny, dobrze wiemy jak bylo gdy Real go kupil, malo znany nic nie wiadomo o nim a wlasnie Di Maria okazal sie jednym z najlepszych obok CR7 i Ozila pilkarzy, wiec dla Sancheza miejsca nie ma, cos mi sie wydaje ze forma mu troche przegasnie jak przejdzie do czolowego klubu Europy typu Barca, co do Neymara niech siedzi w Santosie jak sam mowi ze chce zostac na KMŚ zobaczymy co najblizszy sezon w Brazylii pokaze z udzialem mlodego brazylijczyka. Na dzien obecny oprocz tego ze jest mlody niz w nim nie widze szczegolnego oprocz wlosow. Benzema jest bardziej doswiadczony i gdyby tylko nie marnowal dogodnych sytuacji byloby super. Real powinien skonczyc polowanie na nowe nabytki nie wiem czego ale cieszy mnie Altintop w Realu, kto wie moze po kontuzji cos pokaze. Teraz trzeba sprzedac Gago,Leona,Drenthe, zrobic cos z Callejonem(wyp), Canalesem(wyp) a Kake i Lassa niech zostawia w spokoju.