Wasz pierd..... mnie dobija, nic nie usprawiedliwia beznadziejnej gry Realu, piłkarze nie wiedzą jak sie maja poruszać na boisku, każdy gra jak chce, ale jak tu się dziwić, skoro nie ma żadnej konkretnej taktyki, Pellegrini ma wspaniałych graczy i nie potrafi wykorzystać ich potencjału, k**a co to ma być?? Benzema gra na środku i ma czekać na podania, jak on lepiej czuje się na skrzydle, jak mógł trochę pograć bliżej linii to od razu było lepiej, Kaka w ogóle sam nie wie na jakiej gra pozycji, Raul sie cofa do pomocy i bierze za rozegranie, tylko ch** wie po co, jest Guti, Alonso, Granero i jeszcze on tam potrzeby chyba, żeby zwalniał kontry i rywale zdążyli wrócić, i najlepsze: gra bez skrzydłowych, no k**a LOL..... ten super trener ustawia wszystkich w środku i liczy na skrajnych obrońców, żeby się włączali?? jak oni mogą iść do przodu?? jeśli pójdą to z tyłu zostanie cały wolny korytarz, i dziwne, że bramki tracimy... jak już bez klasycznych skrzydeł, to można nowocześnie 4-3-3 z trójką ofensywnych piłkarzy, którzy sie wymieniają pozycjami, schodzą do skrzydeł i dopiero wtedy obrońcy mogą się włączać...ja byłem średnio zadowolony z Pellegriniego i na razie nie jest dobrze, ale może zmądrzeje, czekam:)
Grać tak
................Casillas............
.............Pepe....Albiol........
Ramos..............................Marcelo
...............Lass......................
.........................Alonso..........
.............Guti/Kaka................
...........................................
.....Higuain/Kaka.........Ronaldo....
.............Benzema/Higuain......
I jak mówię, Kaka-Benzema-Ronaldo lub Higuain-Benzema-Ronaldo(jeśli ten wariant to praktycznie 4 napastników, bo Kaka jako ofensywny pomocnik-praktycznie SS, wiadomo jak on gra) muszą się wymieniać pozycjami.
Myślę, że ofensywna 4: Kaka-Higuain-Benzema-Ronaldo to najlepsze rozwiązanie