Nederland - użyłem wulgaryzmu bo denerwuje mnie twoja głupota... Gdy patrze twoje posty to łapie się za głowę i myślę - to fan Manchesteru United, czy Barcy?
Hmm... Valencia przeciętniak? Tym to mnie rozwaliłeś... To najlepszy skrzydłowy na świecie, no proszę podaj mi kogoś lepszego... Jego szybkość, dynamika i zręczność bije wszystkich na głowę.
Jaki widzisz sens w porównywaniu Hernandeza do Younga?
Tu nie porównano Hernandez do Younga, tylko do Ronaldo.
Co do naszych wyjazdów - były bardzo słabe, ale czasami brakowało nam szczęścia i każdy chyba przyzna mi racje. Mówię tu np. o meczu gdzie wygrywaliśmy 0:1 i w 90 min. strzelili nam gola (+ze spalonego,+ był faul, + była ręka). I co tu się dziwić? Nadrabialiśmy w Teatrze Marzeń gdzie straciliśmy 1 pkt.
Mamy kilku dobrych i wielu średnich piłkarzy. Jeśli to nie świadczy o przeciętności, to co?
Średni skład?
Van Der Sar (on jest przeciętny? fajnie.), Rio Ferdinand (no przyznajmy, jest 100x lepszy od szajbusa Puyola), Vidic (kto mu niby dorownuje? Dziewczynki z Barcy?) Rafael / Fabio (no te chłopaki akurat sobie radzę) Valencia (up), Giggs (klasa sama w sobie, potwierdził to bramką z Schalke), Carrick / Park / Fletcher (jak dla mnie to oni wymiatają, czasami grają gorsze mecze... Co jak co... Carrick w LM pokazał swoją klasę, szkoda że nie wyszło mu w FA Cup) Nani (moim zdaniem, gorszy model CR... ale słaby to on nie jest) Rooney (jak dla mnie najlepszy piłkarz świata), Chicharito (za 1 sezon nie będę go oceniał, ale w MU radzi sobie dobrze).
W Lidze Mistrzów mieliśmy banalną drabinkę.
Masz poczucie humoru.
Marsylia to może nie jest jakiś arcytrudny przeciwnik, ale też nie jest najgorsza. Chelsea? No wiesz w tamtym czasie akurat już nie byli w "dołku" bo odrabiali straty. Co do fuksa z nimi? A w co mamy wierzyć, jak nie w szczęście? W Nederlanda? Sędzia nam pomógł, no kur@@@ (sorry). A w meczu na Stamford Bridge (liga) przegraliśmy 2:1 i dzięki komu? Bo sędzia pomagał Chelsea... - wyrównuje się. Schalke dostało po dupie od nas bo wtedy graliśmy świetnie. Gdybyśmy zagrali tak w finale to komentarz zbędny, Nouer im wszystko bronił bo tak byłoby z 20:0. Schalke było niespodzianką ograło Inter (bardzo skromne), więc czy to był łatwy przeciwnik? Zabiła ich pewność siebie po tym jak Farfan udzielił w wywiadzie cytuje" Rozgromimy United tak jak Inter!
On nie był dotąd znany, Young jest. Był szykowany na uzupełnienie składu, zaś Anglik na znaczące wzmocnienie. Widzisz różnice?
Boję się, że to kolejny chwyt marketingowy jak Bebe, Obertan czy Dong.
Young znany... No cóż osobiście... gdy MU się nim nie interesowalo to w ogóle nie wiedziałem że istnieje na świecie taki piłkarz.
Mają. Szykowano ponad 100 mln funtów na transfery, długi mają Glazerowie, a nie klub - notabene dalej będący w ścisłej czołówce najbogatszych klubów świata (całkiem niedawno na I miejscu), jak i tych z największymi rocznymi przychodami. W dodatku kontrakt sponsorski z Aon był najwyższy na świecie - pobiła go dopiero umowa Qatar Foundation z Barceloną.
To, że mamy 100mln. na transfery nie znaczy że tyle mamy wydać. Skład mamy pełny wystarczy tylko zmienić Pomoc... Obrońców mamy najlepszych na świecie, napad też.