No to jeszcze troszke poczekamy i Pecetowa FIfa nasze Pro Evo dogoni ^^..ale do tego raczej nie dojdzie wgl według mnie EA jest głupie gdyby śledziło to o robi konami i wypatrzyło moment mogli by wydać nextgena fify na pc i było by po zawodach..
ale jak narazie tego nie zrobiło i niech Konami sie weźmie do roboty ..A ja grając w pro 09 wyobraziłem sobie jakiego chciał bym widzieć pesa za kilka lat a więc..
-na murawie ładny wygląd błota bo korkach,wślizgach,strzałach ale prawdziwe błoto a nie pod bramką troche ;P(już nei mówiac o grze w porze deszczowej
)
-brudne koszulki,rece nogi
-Zupełnie zmieniona murawa która by wyglądała jak trafa a nie jak dopracowana dykta zielona (i w Fifie i w pesie to samo jest choć z góry tego nie widać na powtórkach jest to widoczne)
-ładniejsze twarze,nowa broda i poprawione włosy oraz twarze to norma której każdy wymaga co roku
zupełnie inaczej wyglądające faule..np kopniecie w twarz zdeptanie kogoś bo teraz to tylko popchnięcie i wślizgi które kiepsko wyglądają
-możliwość kontuzji wykluczającej zawodnika z kariery w ML ..
-koniec tych chaotycznych ruchów które towarzyszą w czasie obrotów,tricków itd..obroty i fizyka ma być dość podobna do tej z fify 10 ale różniąca sie czyli lepsza
-więcej tricków bo to co teraz mamy to ubogie triki ruleta,flip flap kilka zagrań piętką i kilka innych które albo wzięte z kosmosu albo obowiązkowe
-normalni kibice
-dużo ładniejsze stadiony i sloty dla patchmakerów bo na wiele licencji narazie nie ma co liczyć
-inna fizyka piłki i jej wygląd bo czasami gała jak balon wygląda od fizyki piłki wiele zależy
-kila zmian w master league i dodanie trybu z pesa 6 czyli taki ala WORLD CUP dla reprezentacji no i poprawki graficzne,fizyczne ciekawe kiedy sie takiej giery doczekam...ważne żeby szli do przodu
pozdro