Panowie,patrz swietny,dziala jak ta lala ,tylko nie wgrały mi sie kadry u-21, mial ktos podobny problem ? pozdrawiam i gratulacje dla autrow:)
Panowie pisze tutaj poniewaz mam pewien problem.. chodzi dokładnie o master lige.. po wgraniu patcha zaczynam nowa masterlige w lidze Angielskiej zagrałem sobie pare meczów w sezonie i zapisałem gre. Dzisiaj chciałem wrocic do zapisanej mi gry lecz przy ładowaniu wyskakuje błąd. Czytałem Raport lecz tam nic nie rozumiem . Kodujac inne tryby rozgrywki np Cup wszystko chodzi. Ma ktos takze taki problem?
gdzie jest goran pandev?? nie ma go w ogóle w ogóle go nie ma w pes2010 a przypominam że właśnie przeszedł do Interu;)EDIT: jest... przepraszam... ale co on robi w Arsenalu skoro grał do tej pory w Lazio??!!:D chyba że ja o czymś nie wiem, to proszęo uswiadomienie mnie:)
"dzieciaku neostrady" nie zabieraj głosu jeśli masz w ten sposób odpowiadaćjeśli chcesz bezsensownie pisać to sobie klikaj na "śledziku"...
Nie wiem jak Wy, ale ja instaluje PESEdit patcha 1.4. Ekstraklasa Patch zainstaluję jak będzie gotowy.