Webb dobrze zrobił że nie dał Ivanovi drugiej żółtej bo to by było z lekka śmieszne.
Myślę, że to była dość kontrowersyjna sytuacja. Połowa sędziów by go wywaliła, połowa nie. Możliwe jest, że Webb uległ nieco presji mediów, głoszących, że sędziuje pod United, pewnie dlatego też nie podyktował jedenastek (w ostatnich bodaj trzech meczach na Old Trafford, jakie sędziował, wskazał na wapno aż trzy razy). Gdyby United przegrywali, pewnie Ivanovic zostałby odesłany do szatni, a tak - nie. Webb nie chciał pewnie pogrążać Chelsea.
Lampard strzela gola ze spalonego?? Obejrzyj jeszcze raz powtórkę to się przekonasz że nie. A może jej nie widzialeś? Zapewne.
Wcześniej oglądałem jedynie powtórki z widać nie wszystko mówiącej perspektywy, teraz widzę, że jednak spalonego nie było, zwracam honor, Vidić zawalił sprawę, bo wystarczyłoby, by zrobił krok w lewo. Szkoda tylko, że nawet jeśli asystent przy bramce nie powinien zostać wyrzucony z boiska, to strzelec (za rękę) tak... (chyba, że dostałby tylko żółtą)
Rozumiem że jesteś oburzony ale wynik pozytywny tak? Czy zawsze musi być coś "nie tak" ? Zamiast się cieszyć z mistrzostwa szukasz dalej lądu aby go odpalić...
Nie tyle, co jestem oburzony na Webba, co czuję niezręczną ciszę ze strony tych, którzy dotąd ubierali go w czerwoną koszulkę. Wynik nie za bardzo oddaje wczorajszą dyspozycję tych zespołów. Co najmniej jedną jedenastkę mógł podyktować plus szkoda, że w stuprocentowej sytuacji Hernandez podał za plecy Rooneyowi (ogółem United chyba za trzy setki zmarnowali). 4:1 byłoby idealnym rezultatem.