kfiatula każdy gra kim chce i nieważne czy dlatego ze mocny team itp.ja zawsze gram Interem i napewno nigdy nie będę biegał polskimi drużynami w pesie bo po pierwsze nie chce mi się kibicować polskiej piłce bo to jest szambo i nie interesuje mnie ona w najmniejszym stopniu dlatego dla mnie granie polska drużyna to zero przyjemności a co do konami to tak myślałem ze to był zabieg celowy z tymi prockami bo taki wielki bug albo się poprawia natychmiast albo nigdy bo o poprawie tego gówna to nigdzie nie idzie przeczytać
Przecież napisałem że każdy gra kim chce. Po to się gra w gry komputerowe, żeby się zrelaksować i odprężyć - mylę się?
Chyba że tutaj jest inaczej?
Nie rozumiem w ogóle gdzie tu tkwi problem. Przecież nikt nikogo nie zmusza do gry na pesleague
Jak ktoś ma problem że będzie musiał grać przeciwko 10 realom w lidze to niech po prostu nie gra
Ja uważam że to po prostu nudne dlatego gram w lidze fairplay i innych rozgrywkach gdzie losuje się zespoły. Ale teraz zagram sobie w lidze ulubionych Wisłą - bo po prostu mam ochotę i wbijam w to że będę miał w grupie 20, 30 czy 40 realów bo gram dla zabawy a nie dla zwycięstw
Jestem po prostu ciekawy jak mi pójdzie
Zmieńcie podejście do tego wszystkiego bo to tylko gra komputerowa a nie III wojna światowa
Grajcie dla zabawy. Ciężko się czyta nastolatków wyzywających się nawzajem o takie pierdoły - skupcie się na tym co ważne w życiu
Gra komputerowa na pewno tym nie jest
Co z wami będzie za 10 lat skoro już teraz macie w sobie tyle agresji i chamstwa?