0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Chciałem spytać dlaczego nie ma mnie wpisanego na głównej stronie pesleague w rubrykach "Eliminacje AMD" i Eliminacje Intel"?Zgłaszałem się do ligi pesa 2010: REJESTRACJA lub LOGOWANIEMój typ procka: AMD
No to lipa. Moim zdaniem nie porównujmy składu Interu czy Juventusu do Barsy czy Raelu.Real ma TAKI skład, ze mógłby być sam w 7dmym koszyku.
Może na przykład w najlepszym koszyku eliminujemy dwóch zawodników ale nie można wyeliminować dwóch zawodników z jednej linii (Na przykład dwóch z ataku nie można, ale jednego pomocnika i jednego napastnika tak)
dajcie już spokój - kto nie lubi realu ten ma pecha i zazdrości im takiej drużyny. Powiedziane jest już, że wykluczeń nie będzie w tym sezonie... A co do Interu to wcale nie są gorsi od realu o wiele - jest Etoo, Quaresma, Stanković, Mancini, Suazo i paru innych - to trzecia siła pesa
Coś sie zaczyna dziać.Na stronie głownej jest juz wykaz grup.
chodzi o to by urozmaicić rozgrywki a nie same Barca na real. W zeszłym sezonie było w Pes2009 i zobacz jak fajnie się grało. To nie ESL, że same gwiazdy grają najmocniejszym zespołem, a jak przyjdzie co do czego do kicha
a dla mnie to jest bezsensu gdzie sa takie kuzwa zasady w pilce jest wykluczony za kartki albo ze faul albo cos a nie ze dobrze gra...w tej odslonie juz sie nie da biegac jednym tzreba kreiowac akcje i se je wypracowac i nie rozumiem dlaczego ma byc z tego powodu wykluczony najlepszy zawodnik...utwurzcie se jak chcecie taka lige i grajcie a ta zostawcie normalnie a nie daj spokojy///....
kto wie jak sie gra w tą gre i co mam dac
Jak ktoś ma skilla to każdym może przejść.Nie wiem zresztą po co te gadki, uważam, że admini powinni zrobić po prostu ankietę i niech zdecyduje większość.
1 sezon pes2010 będzie bez wykluczeń