0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
znalazl ktos wolne sloty na twarze moze jakies jescze zostaly a i jescze jedno czy ktos juz cos znalazl cos na temat wersji 1.5 czy wyjdzie dopiero po zamkniecu okienka zimowego prosze o odpowiedz z gory dzieki;p
a moglbys podac te wolne sloty bardzo bym prosil z gory dziekuje dobry czlowieku
Za dużo ich. Ściągnij sobie of editor wilda. Wejdź sobie w danego zawodnika, któremu chcesz dać twarz, daj relink i zaznacz na górze "free faces". Wszystkie nazwy które mają "****" to są wolne sloty. Jeżeli nie masz włosów dla gracza, nie zapomnij na górze zaznaczyć "only face". No a jak wklejać twarze do folderu i jak je nazwać, to chyba wiesz.
NipponJapanBoy Proszę REJESTRACJA lub LOGOWANIE Tak się zastanawiam miałem pomysła zeby edytować pesedit i dodawać Ekstraklasę i może unibet 1 ligę (lub kilka zespołów) Czyli by było poprostu tak Były by wszystkie drużyny takie jakie w pesedit i wszystko normalnie (no może kilka poprawek) i dodać za ligę Holenderską Ekstraklasę i może w Others Unibet 1 ligę Kto jest za ? Jak naprzykład tam jakiś koleś robi dodatek do pesedit i dodaję 2 ligę Angielską no to tu by było dodatek 1 ligę polską i 2 ligę polską
ja się w to bawiłem, skończyło się na tym, że nie mam bladego pojęcia jak zmienić flagi teamów :/ normalnie tak jak zawsze to robiłem, a jest to w dwóch miejscach ale nic to nie dało bo w grze dałej były flagi oryginalne :/
Folder dt0f.img. Plik unnamed_2006 i 2007. Flagi 128x128 i 64x64. Zamiana działa, bo podmieniłem sobie Wisłę za Legię. Dlaczego te pliki? Konami patch 1.03.E: Nic nie mówię, ale wyszła wersja 1.5 Hmm, nie dodali w tej wersji Coca-Cola Championship. Tak naprawdę to w tej wersji zawierają się tylko twarze, poprawiony OF i kitsy.