Co niektórym nie wróże dobrej przyszłości odpowiedzi są na poprzednich stronach co z tego że jest ich ponad 73 jeżeli zależy ci na naprawieniu błędu to poświęć te kilka minut na znalezienie rozwiązania. Niech ktoś się nie dziwi później że nie dostaje odpowiedzi, bo widzę że większość użytkowników ma po prostu dosyć głupich pytań bo serio ile można..
Wielkie dzięki Lacan wszystko pięknie śmiga
Witam ! Mam pytanie czy wie ktos dlaczego jak zmieniam w settings cokolwiek to nie działa w grze ?
najgorsze jest to że ja im odpowiadam hehhhhhhh i to mój błąd......nie no teraz dopiero dostałem info na pw :zobaczcie (sorry miguel) ale już nie mogę....... REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Chciałem sie zapytać czy u was w patch 1.3 Di Maria w Realu ma łysą głowę? U mnie ma i nie mogę sobie z tym poradzić.Próbowałem zmieniać nazwy jakiś plików, przeinstalowałem gre i dalej nic . Czy ma ktos jeszce jakis pomysł jak to naprawić?Pozdrawiam
Jak to zrobic ?? to zaraz spróbuje
67 strona nie chce wam się szukać stąd ta niewiedza.
Robiłem tak jak tam jest napisane i nic !!
ja mam takie pytanko czy jak zmienie w głównym menu komentarz na jakiś inny a nie angielski to może mi się coś "spieprzyć" jesli gram na tym patchu ?