Widzew mistrzem Polski!
(Nie zważajcie na napis Puchar Intertoto , potraktujcie to jako napis ''Puchar Polski'' ) Łódzki Widzew po wielu zmaganiach w sezonie 2009/2010 został wreszcie mistrzem Polski! Łodzianie zapewnili sobie mistrza Polski dopiero w ostatniej kolejce w meczu z Lechem Poznań gdzie, pokonali Poznański Lech 5-3. Niektórzy pomyślą ze Widzew i Lech grali w hokeja ale nic podobnego, to był normalny mecz piłki nożnej i stał na wysokim poziomie. W tym meczu Widzewiacy prowadzili cały czas, 1-0 , 2-1 , 3-2 , 4-3 , 5-3. Łodzianie zaprezentowali w tym meczu ze zasługiwali na to 3 mistrzostwo w pełni!
[/i]
9' Robak (1-0)
23' Rengifo (1-1)
50' Żurawski (2-1)
62' Rengifo (2-2)
71' Robak (3-2)
80' Murawski (3-3)
82' Żurawski (4-3)
89' Robak (5-3)
Wisła Kraków wprawdzie wygrała swój ostatni mecz i na dodatek mecz derbowy z Cracovią Kraków, to nie zdobyła mistrzostwa Polski. I to jest chyba największe rozczarowanie sezonu, Wisła z Adebayorem oraz z Babelem (nie zapomnijmy także o Brożku,Boguski,Małeckim.) powinna wszystkich zmieść co stanęli jej na drodze, bo na prawdę, Wisła jak na ligę Polską ma bardzo dobry skład, nawet za dobry.
[/i]
Dzięki wielkie! Ja myślałem, że to jest EP 2010, a nie 2009. Stąd to nieporozumienie. Dzięki za link, zaraz pobiorę o_text i zainstaluję score
EDIT: linki wygasły
Mi tam działają, ściągaj z hostuje
bo na rapidzie rzeczywiście nie idzie.