0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Fajnie, że Arsenal Jeden z moich ulubionych klubów Dobrze, że nie trafiłeś do grupy H albo B . A z grupy powinieneś wyjść
Widzę, że powróciłeś do swojej ulubionej drużyny. Zatem mogę życzyć tylko powodzenia i ponownego zdobycia Ligi Mistrzów z Kanonierami Grupa nie wygląda na zbyt silną. Powinieneś sobie poradzić z FC Koln i Fenerbachce.
ej dawaj może mniejsze foty, nie wszyscy mają tak super neta jak Wy a to kilka zdjęć zajmuje dużo miejsca, zmniejsz chociaż o trochę, to tylko moje zdanie, Arsenal - może być ciekawie, ale czemu nie zmieniłeś ponad połowy składu, bo Arsenal Arsene'a jest trochę silny
a ja mogę Cie zapewnić, że na top player nie wygram wszystkiego po sezonie nawet takim mocnym składem. może za 2-3 sezonu ale teraz to na pewno nie
Myślę że twoja kariera będzie jedną z lepszych na tym forum i obyś prowadził ją jak najdłużej Tyle tutaj tych opowiadań , ze kusi mnie aż rozpocząć pisanie swojego jak kiedyś ^.^
heh, no to może niższy poziom, ale słabszy skład w każdym razie ważne żeby Tobie się podobało, bo to Ty grasz
no to wróć i pisz tak jak dawniej pamiętam twoją karier
Nawet nie pomyślałbym że może mnie ktoś jeszcze pamiętać :p