Dział Ogólny > Archiwum Karier

BaL "Remi" KONIEC SEZONU!

<< < (10/24) > >>

Remi96Arka:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWbiłem do Ciebie.

--- Koniec cytatu ---

No to już mogłeś napisać coś...

Lewy23:
Chodzi o to Remi, że olewasz inne kariery i my z Super_Mario mamy taką zasadę, że na komentarze typu: "Fajna karierka, wbij do mnie, "super, wygrałeś, wbij do mnie", nie odpowiadamy. Ja się skusiłem i przeczytałem Twoją karierę, ale ty dalej moją olewasz, więc wiesz... Jeśli ty czytasz i piszesz komentarz to widać...

Giggs11:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEChodzi o to Remi, że olewasz inne kariery i my z Super_Mario mamy taką zasadę, że na komentarze typu: "Fajna karierka, wbij do mnie, "super, wygrałeś, wbij do mnie", nie odpowiadamy. Ja się skusiłem i przeczytałem Twoją karierę, ale ty dalej moją olewasz, więc wiesz... Jeśli ty czytasz i piszesz komentarz to widać...

--- Koniec cytatu ---
No napisałeś to co ja miałem napisać :). Napisałem ci remi przeczytaj 1 post i potem komentuj moją karierę.

Remi96Arka:
Ja Twoją przeczytałem, jak chcesz to mogę Ci ją streścić, ale rozumiem Was, teraz postaram się pisać dłuższe komentarze.
Pozdrawiam

mojsesh:
Widze trener bardzo zadowolny, że powracasz już na boisko. Mam nadzieję, że w 10 kolejce zagrasz już, może nie od początku, ale może jakoś pod koniec czy coś.
Powodzenia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej