TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer
Witamy,
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:
Strona główna
Pomoc
Szukaj
Staff List
Zaloguj się
»
Dział Ogólny
»
Moja Kariera Pro Evolution Soccer
»
Archiwum Karier
(Moderatorzy:
Bartekeuro
,
Artur 7
) »
Odp: Chelsea FC // by Roberrcik -- Cenne zwycięstwo nad Bayernem!
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony:
1
[
2
]
3
4
5
6
7
Do dołu
Autor
Wątek: Odp: Chelsea FC // by Roberrcik -- Cenne zwycięstwo nad Bayernem! (Przeczytany 25993 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
mojsesh
Amator
Dostał Piw: 4
Na forum od: 20.12.2010r.
iHala Madrid!
Odp: Chelsea FC // by Roberrcik -- Bolton na kolanach! Arsenal następny!
«
Odpowiedź #20 dnia:
Kwiecień 28, 2011, 13:46:58 »
Widzę, że u ciebie Torres strzela
Nie to tak jak w realistycznej Chelsea tam ma bodajże jedną bramkę. Co do meczu to naprawdę zgniotłeś rywali i to na ich terenie. Grasz też bardzo ofensywnie i to jak widać się opłaca.
jackz
Menadżer
Dostał Piw: 0
Na forum od: 03.08.2009r.
«
Odpowiedź #21 dnia:
Kwiecień 28, 2011, 13:51:36 »
no ladnie ci sie torres rozstrzelal! oby bylo jak najwiecej jego bramek, bardzo go lubie!
Giggs11
Gość
«
Odpowiedź #22 dnia:
Kwiecień 28, 2011, 14:08:53 »
jak zaprosiłeś to przyszłem.
Pikachu
Amator
Na forum od: 17.03.2011r.
Gram w: PES 2013
«
Odpowiedź #23 dnia:
Kwiecień 28, 2011, 15:10:36 »
Piękny mecz z Boltonem. Byłeś bardzo skuteczny co przyniosło 4 bramki. Torres w świetnej formie i coś czuję, że przeciwko Arsenalowi też coś ustrzeli.
LOGOWANIE
Roberrcik
Trampkarz
Autor wątku
Na forum od: 16.06.2010r.
«
Odpowiedź #24 dnia:
Kwiecień 28, 2011, 15:38:50 »
4 kolejka
LONDYN JEST NIEBIESKI!
ARSENAL 0:2 CHELSEA
43' F.Lampard
83' S.Kalou
Emirates Stadium zdobyte! Drużyna Arsene Wengera nie potrafiła stawić czoła Chelsea i przegrała 0:2.
Od początku spotkania to Kanonierzy napierali, lecz świetnie spisywała się defensywa The Blues i nie pozwoliła na stratę bramki. Arsenal atakował niemalże całą połowę, a do głosu Chelsea doszła dopiero w okolicach 40 minuty meczu. Wtedy jedna sprawna kontra wystarczyła na zdobycie bramki. Zhirkov mocno dośrodkował po ziemi w pole karne, do strzału doszedł Frank Lampard i bez problemów umieścił piłkę w siatce.
W drugiej połowie widowisko było już bardziej wyrównane. W 70 minucie meczu, mimo prowadzenia jedynie 0:1 Carlo Ancelotti zdecydował się zmienić Franka Lamparda i wprowadzić za niego Salomona Kalou, grającego w ataku. Zmiana ta okazała się strzałem w dziesiątkę, gdyż Iworyjczyk w 83 minucie po dobitce wpisał się na listę strzelców. Ta bramka przesądziła o wyniku spotkania. 0:2!
SKŁADY:
GOL LAMPARDA:
GOL KALOU:
STATYSTYKI:
OCENY:
WYWIAD Z CARLO ANCELOTTIM:
: Wspaniałe zwycięstwo, choć początek spotkania był rozczarowujący dla Chelsea.
CA: Zdecydowanie rozczarowujący. Arsenal zepchnął nas na własną połowę i nie potrafiliśmy wyprowadzić piłki do ataku. Jednak ja uwielbiam znane przysłowie piłkarskie, które brzmi: "Niewykorzystane sytuacje się mszczą" i to pokazaliśmy w 43 minucie. Jeden sprawny kontratak i gol, który kompletnie wybił Kanonierów z rytmu. W drugiej połowie oni starali się odrobić straty, a my spokojnie rozgrywaliśmy piłkę i kontrolowaliśmy przebieg meczu. Wiele ryzykowałem zmieniając Lamparda za Kalou w 70 minucie, gdyż było jedynie 0:1. Salomon dał jednak dobrą zmianę i przypieczętował nasze zwycięstwo. Zastanawiam się, czy czasem w przyszłym spotkaniu posadzić na ławce Lamparda i dać szansę Kalou. Jeszcze nad tym pomyślę.
NASTĘPNY MECZ (vs Wolverhampton Wanderers): ROZGRYWKI: PREMIER LEAGUE MIEJSCE: MOLINEAUX
«
Ostatnia zmiana: Kwiecień 29, 2011, 12:01:05 wysłana przez Roberrcik
»
LOGOWANIE
piuk11
I - ligowiec
Dostał Piw: 1
Na forum od: 27.01.2010r.
Tylko Wisła, TS!
Odp: Chelsea FC // by Roberrcik -- Londyn jest niebieski! Arsenal 0:2 Chelsea!
«
Odpowiedź #25 dnia:
Kwiecień 28, 2011, 15:50:42 »
powiem tak: jestem tu pierwszy raz, i jestem mile zaskoczony wizualnością tej kariery, zobaczymy jak dalej sobie poradzisz.
Szumal
Starszy junior
Na forum od: 20.10.2010r.
«
Odpowiedź #26 dnia:
Kwiecień 28, 2011, 16:13:10 »
Cieszy zwycięstwo z Arsenalem morale drużyny choć pewnie nie małe wzrosną jeszcze wyżej. Obyś tylko nie przestał wygrywać.
98% młodzieży słucha hip-hopu, techno. Jeśli należysz do 2%, którzy słuchają innej muzyki wstaw to do podpisu
Dumny członek 2% części populacji:)
Moja kariera Palermo!
LOGOWANIE
reddevil8911
Właściciel Klubu
Na forum od: 03.09.2009r.
Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
«
Odpowiedź #27 dnia:
Kwiecień 29, 2011, 11:53:03 »
No wygrana z Arsenalem, jest z pewnością mocno budująca. Widać,że Torres złapał formę.
Roberrcik
Trampkarz
Autor wątku
«
Odpowiedź #28 dnia:
Kwiecień 29, 2011, 11:58:05 »
5 kolejka
CHELSEA WYWOZI 3 PUNKTY Z MOLINEUX
WOLVERHAMPTON WANDERERS 1:2 CHELSEA
4' Ramires
17' David Luiz
31' K.Doyle
40' S.Kalou
Londyńska Chelsea odniosła trzecie zwycięstwo z rzędu. Podopieczni Carlo Ancelotti'ego po ciekawym meczu pokonali Wolverhampton Wanderers na ich własnym stadionie 1:2 po bramkach Ramiresa i Kalou. Bramkę dla gospodarzy zdobył Kevin Doyle.
Początek meczu był dla The Blues fantastyczny. Już w 4 minucie po podaniu Zhirkova na pozycji sam na sam z bramkarzem Wolverhampton znalazł się Ramires, Brazylijczyk oddał strzał, piłka jeszcze odbiła się od goalkeepera i wpadła do siatki.
W 31 minucie wyrównującą bramkę zdobył Doyle. Napastnik drużyny gospodarzy oddał mocny strzał z pola karnego. Futbolówka w drodze do bramki odbiła się jeszcze od słupka
Na pięć minut przed przerwą The Blues odzyskali prowadzenie. Świetną piłkę do Salomona Kalou i zagrał Didier Drogba, a Iworyjczyk nie mógł zmarnować sytuacji oko w oko z bramkarzem gospodarzy. 1:2!
W 69 minucie Ramires mógł dołożyć drugie trafienie, jednak piłka po jego uderzeniu zatrzymała się na słupku.
SKŁADY:
GOL RAMIRESA:
GOL DOYLE'A:
GOL KALOU:
STATYSTYKI:
OCENY:
: Zwycięstwo Chelsea, ale musi Pan przyznać, że po ciężkim meczu. Wolverhampton zagrał całkiem dobry mecz.
CA: Tak, zgadzam się z tym, lecz to my zdobyliśmy 3 punkty i to jest najważniejsze. Moim zdaniem zagraliśmy dobrze, mamy już 3 zwycięstwa z rzędu. Teraz odchodzimy od ligi i musimy skoncentrować się na meczu z Sevillą w Lidze Mistrzów. Ten mecz będzie dla nas bardzo ważny i nie widzę innej opcji niż nasze zwycięstwo.
WYWIAD Z DIDIEREM DROGBĄ:
: Didier, rozegrałeś naprawdę świetny mecz. Byłeś blisko gola, no i masz również asystę.
DD: Cieszę się, że udało mi się dobrze zagrać w dzisiejszym spotkaniu. Najbardziej rozczarowujące dla mnie jest to, że nie potrafiłem zdobyć bramki, ale jeśli drużyna wygrywa, to i ja jestem szczęśliwy i się tym nie przejmuję. Teraz mecz z Sevillą, który musimy wygrać.
NASTĘPNY MECZ (vs Sevilla): ROZGRYWKI: CHAMPIONS LEAGUE MIEJSCE: ESTADIO RAMON SANCHEZ
«
Ostatnia zmiana: Kwiecień 29, 2011, 12:07:41 wysłana przez Roberrcik
»
LOGOWANIE
Pikachu
Amator
Odp: Chelsea FC // by Roberrcik -- Wolverhampton pokonane, czas na Seville w LM!
«
Odpowiedź #29 dnia:
Kwiecień 29, 2011, 14:45:24 »
Świetna forma. Rozbijasz wszystkich jak leci. Gratulację za wygranie z Wilkami i Arsenalem. Ciekawe wywiady. Teraz trudny mecz z Sevillą ale i tak pewnie wygrasz ;]
LOGOWANIE
Szumal
Starszy junior
Na forum od: 20.10.2010r.
Odp: Chelsea FC // by Roberrcik -- Wolverhampton pokonane, czas na Seville w LM!
«
Odpowiedź #30 dnia:
Kwiecień 29, 2011, 16:32:18 »
No z Wolverhampton nie było tak łatwo jednak udało Ci się i trzy punkty dla Chelsea!
98% młodzieży słucha hip-hopu, techno. Jeśli należysz do 2%, którzy słuchają innej muzyki wstaw to do podpisu
Dumny członek 2% części populacji:)
Moja kariera Palermo!
LOGOWANIE
piuk11
I - ligowiec
Na forum od: 27.01.2010r.
Tylko Wisła, TS!
«
Odpowiedź #31 dnia:
Kwiecień 29, 2011, 16:46:50 »
wilki były blisko twojego poziomu, jednak mu nie dorównali i o to chodzi
Roberrcik
Trampkarz
Autor wątku
«
Odpowiedź #32 dnia:
Kwiecień 29, 2011, 17:19:39 »
1 kolejka
TRUDNY MECZ W SEVILLI!
SEVILLA 2:3 CHELSEA
10' Ramires
13' F.Kanoute
52' Romaric
76' F.Torres
83' P.Trochowski
(gol samobójczy)
Sevilla w ramach pierwszej kolejki fazy grupowej Ligi Mistrzów przegrała z londyńską Chelsea 2:3. Mecz był niezwykle emocjonujący, a o zwycięstwie drużyny z Anglii przesądził fatalny, samobójczy gol.
Już w 10 minucie meczu na prowadzenie wyszli podopieczni Carlo Ancelottiego. Ramires w sytuacji sam na sam z bramkarzem nie pomylił się i strzelił bramkę nr 1 dla Chelsea.
Cztery minuty później Sevilla wyrównała. Jose Bosingwa fatalnie zagrał do Petra Cecha, piłkę przejął Kanoute i z bliskiej odległości pokonał czeskiego bramkarza The Blues. Po zmianie stron, w 52 minucie było już 2:1 dla gospodarzy. Błąd w ustawieniu defensywy bezlitośnie wykorzystała dwójka Jesus Navas - Romaric. Navas zagrał piłkę do Romarica, a pomocnik Sevilli strzałem z pierwszej piłki dał prowadzenie Sevilli.
Chelsea od razu rzuciła się do ataku i jej napór został nagrodzony w 76 minucie meczu. Torres oddał strzał z okolic 13 metra i dał drużynie z Londynu upragniony remis. Klub ze Stamford Bridge chciał jednak zwycięstwa więc nie poprzestawał na swoich atakach. Na siedem minut przed końcem spotkania Essien mocno wbił piłkę w pole karne, ta odbiła się od jednego z obrońców Sevilli, następnie od Piotra Trochowskiego i toczyła się w kierunku bramki. Zasłonięty i zdezorientowany Palop niefortunnie przepuścił futbolówkę pomiędzy nogami i wpadła ona do siatki. Kuriozalny gol dał Chelsea 3 pkt. 2:3!
SKŁADY:
GOL RAMIRESA:
GOL KANOUTE:
GOL ROMARICA:
GOL TORRESA:
SAMOBÓJCZY GOL TROCHOWSKIEGO
STATYSTYKI:
OCENY:
: Ciężki mecz no i kuriozalna bramka, dzięki której pański zespół uzyskał cenne zwycięstwo.
CA: Może i bramka dla nas dość szczęśliwa, ale ciągle atakowaliśmy więc jestem przekonany, że gol by padł. Ogólnie jestem zadowolony ze swoich piłkarzy. Liczy się zwycięstwo i zdobyte 3 punkty.
WYWIADU UDZIELIŁ RÓWNIEŻ RAMIRES:
: W Chelsea idzie Ci coraz lepiej, w ostatnich dwóch meczach zdobyłeś już dwie bramki.
R: Jestem bardzo szczęśliwy, z tego, że strzelam gole, ale najważniejsze jest to, że wygrywamy.
: Widać, że szybko uczysz się nowego języka
R: Jest to dla mnie bardzo ważne, gdyż wtedy mogę lepiej porozumiewać się z drużyną i moja aklimatyzacja tu przebiega szybciej.
GŁOS PRASY: Didier Drogba bez bramki już przez 6 spotkań! Fatalna passa reprezentanta Wybrzeża Kości Słoniowej.
NASTĘPNY MECZ (vs Blackpool): ROZGRYWKI: PREMIER LEAGUE MIEJSCE: STAMFORD BRIDGE
LOGOWANIE
rudek9
Były członek Załogi
Na forum od: 26.11.2009r.
Subuj mój kanał!
Gram w: PES 06, FIFA 2001, FIFA08
Odp: Chelsea FC // by Roberrcik -- Trudny mecz w Sevilli, ale są 3 pkt!
«
Odpowiedź #33 dnia:
Kwiecień 29, 2011, 17:24:37 »
Łooooo...ale łatwa grupa. Przejdziesz z bilansem 6-0-0
LOGOWANIE
LOGOWANIE
ESTroyes
Starszy trampkarz
Na forum od: 23.12.2010r.
«
Odpowiedź #34 dnia:
Kwiecień 29, 2011, 17:31:41 »
LOGOWANIE
Łooooo...ale łatwa grupa. Przejdziesz z bilansem 6-0-0
Nie wiem na jakiej podstawie tak wnioskujesz
Na pewno ważne zwycięstwo choć łatwo nie było.
rudek9
Były członek Załogi
Na forum od: 26.11.2009r.
Subuj mój kanał!
Gram w: PES 06, FIFA 2001, FIFA08
«
Odpowiedź #35 dnia:
Kwiecień 29, 2011, 17:32:34 »
Wnioskuję to po rankingu Uefa...
LOGOWANIE
LOGOWANIE
Roberrcik
Trampkarz
Autor wątku
«
Odpowiedź #36 dnia:
Kwiecień 29, 2011, 20:00:21 »
6 kolejka
MANDARYNKI ZJEDZONE! CHELSEA 3:0 BLACKPOOL
CHELSEA 3:0 BLACKPOOL
64' S.Kalou
70' Y.Zhirkov
89' F.Lampard
Chelsea na Stamford Bridge nie zawiodła i pewnie pokonała Blackpool 3:0. The Blues przeważali, choć Mandarynki dzielnie się broniły i gola straciły dopiero w 64 minucie meczu. Wtedy to piłka trafiła do Salomona Kalou, a Iworyjczyk mocnym strzałem z 15 metra umieścił ją pod poprzeczką bramki Blackpool.
W 70 minucie na pozycji sam na sam z goalkeeperem gości znalazł się Ramires, uderzył, lecz bramkarz odbił piłkę, ta jednak spadła wprost pod nogi Yuriego Zhirkova i Rosjanin mocnym wolejem z lewej nogi podwyższył wynik meczu.
W 87 minucie faulowany przed polem karnym został Fernando Torres. Hiszpan nabawił się kontuzji i na pewno nie zobaczymy go podczas najbliższego meczu w Lidze Mistrzów z Glasgow Rangers. El Nino został zmieniony przez Lamparda, gdyż na ławce rezerwowych z napastników znajdował się jedynie Anelka, który wcześniej pojawił się na boisku za Didiera Drogbę. Zmiana ta jednak okazała się strzałem w dziesiątkę i Super Frank na minutę przed końcem regulaminowego czasu gry wpisał się na listę strzelców. 3:0!
SKŁADY:
GOL KALOU:
GOL ZHIRKOVA:
GOL LAMPARDA:
STATYSTYKI:
KONIEC:
KONTUZJA TORRESA:
TABELA LIGOWA PO 6 KOLEJKACH:
: Zwycięstwo, choć pierwsza bramka padła dopiero w 64 minucie. Co było tego przyczyną?
CA: Drużyna Blackpool grała bardzo agresywnie i to wytrąciło nas troszeczkę z równowagi. Nasza defensywa jednak sprawowała się wyśmienicie, a po przerwie graczom Mandarynek wyraźnie zabrakło sił na ciągły pressing. Wtedy wykorzystaliśmy swoją szansę i wbiliśmy rywalom bramkę. Kolejne dwie były czymś dodatkowym, Blackpool po bramce Salomona znacznie się odsłoniło, chcieli atakować. To pozwoliło nam na przypieczętowanie zwycięstwa.
: Wszyscy teraz mówimy o kontuzji Fernando Torresa. Na ile jest ona poważna?
CA: Fernando będzie pauzował przez tydzień, na 100% nie zobaczymy go w meczu z Glasgow Rangers w Lidze Mistrzów.
: A co z Didierem Drogbą? Naliczyliśmy już 7 meczy bez jego bramki. Nie strzelił jeszcze gola w tym sezonie. Spodziewaliśmy się, że to Torres będzie miał problemy ze znalezieniem bramki, a tymczasem to Didier zawodzi.
CA: Dla mnie jest to nieważne, Didier jest wspaniałym zawodnikiem i mimo, że nie zdobywa goli wspaniale pracuje na boisku i kreuje sytuacje dla drużyny. Jestem przekonany, że niedługo trafi, myślę nawet, że podczas najbliższego spotkania z Glasgow Rangers.
NASTĘPNY MECZ (vs Glasgow Rangers): ROZGRYWKI: CHAMPIONS LEAGUE MIEJSCE: STAMFORD BRIDGE
«
Ostatnia zmiana: Kwiecień 30, 2011, 09:55:54 wysłana przez Roberrcik
»
LOGOWANIE
Pikachu
Amator
Odp: Chelsea FC // by Roberrcik -- Mandarynki zjedzone!
«
Odpowiedź #37 dnia:
Kwiecień 29, 2011, 20:07:03 »
Niszczysz wszystkich z jakimi grasz
Szkoda Torresa bo to świetny gracz ale na szczęście tylko tydzień kontuzji. Powodzenia w następnych meczach i utrzymaj formę.
LOGOWANIE
reddevil8911
Właściciel Klubu
Na forum od: 03.09.2009r.
Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
«
Odpowiedź #38 dnia:
Kwiecień 29, 2011, 21:07:07 »
No Wilki i Mandarynki ładnie pokonane. Z Sevillą było trochę nerwów, ale ostatecznie się udało.
Maczeta
Trampkarz
Na forum od: 29.04.2011r.
«
Odpowiedź #39 dnia:
Kwiecień 29, 2011, 21:16:59 »
No i Torres chyba nie zagra w LM . Duze oslabienie . Trzeba liczyc ze sie jednak uda bez niego . Powodzenia !
LOGOWANIE
QPR by Maczeta
«
Odpowiedź #39 dnia:
Kwiecień 29, 2011, 21:16:59 »
Drukuj
Strony:
1
[
2
]
3
4
5
6
7
Do góry
« poprzedni
następny »
»
Dział Ogólny
»
Moja Kariera Pro Evolution Soccer
»
Archiwum Karier
(Moderatorzy:
Bartekeuro
,
Artur 7
) »
Odp: Chelsea FC // by Roberrcik -- Cenne zwycięstwo nad Bayernem!