droga?? sobie kpisz chyba...
gdyby cena każdej gry była w okolicach 20-30 zł to i tak w polsce to byłoby za drogo i praktycznie ten kto gry ściągał z internetu robiłby to nadal a tylko 1 może 2 procent tych uznałoby że trzeba to zmienić... taka polska mentalność...
rozumiem przypadek gry gdzie jest bez multi i kosztuje jakieś 150zł no to wtedy wydatek jest duży względem gry która jest na 6h i bez możliwości zabawy w sieci...
No tak, ale lepiej by było gdyby gry takie jak PES czy FIFA wychodziły rzadziej i faktycznie poważnie różniły się od swoich poprzedniczek.
Bo tak co roku mamy właściwie kolejnego patcha do poprzedniej wersji kosztującego tyle co nowa gra.
Ale wiadomo tutaj liczą się coroczne zyski producentów, którzy wolą powoli udoskonalać swe dzieła małym kosztem niż zainwestować w nowy silnik.
PES jedzie na tym samym silniku od 5 lat. I już 4 lata temu mógłby, a wręcz powinien wyglądać tak jak teraz.
Tak czy siak w tym roku skusiłem się na kupno oryginalnej wersji, bo zdecydowanie jest warta kupna.
Nie ogarniam jej jeszcze do końca, często przegrywam, ale co dziwne mam niesamowitą chęć grania w nią. Mam nadzieję, że podszkolę się w grze online
I tak zamiast szukać roboty, najbliższy tydzień spędzę czekając na kuriera