to mógł być jeden z najlepszych PESów (przynajmniej po pierwszym demie) a jest jednym z najgorszych...
ogromna ilość błędów zabija całą przyjemność z gry. podania są niecelne, niedokładne, siła podań to wogóle jakaś porażka raz przy lekkim tyknięciu przycisku zawodnik poda piłkę tak jakby mu zwyczajnie uciekła a czasem zaj..ie piłkę tak że Usain Bolt by jej nie dogonił.
A propos doganiania.. grając na wyższej trudności niż amator to realna szybkość zawodników nie ma żadnego znaczenia. Możesz biec sprintem bez piłki jednym z najszybszych zawodników świata a nie możesz dogonić grajka z byle jakiej drużyny prowadzącego piłkę. Kompletny brak realizmu!!!
Obrona w tej grze to jakaś parodia, męczysz się qrwa żeby strzelić gola albo 2 ale i tak nie wygrasz bo twoi obrońcy (warci kilkadziesiąt milionów euro) są mijani jak tyczki przez pierwszego lepszego grajka. Jakieś mizerne strzały wtaczają się do bramki.
piłka w żółwim tempie mija zawodników a oni nie są w stanie jej opanować, mijają się z podaniami jakby byli ślepi.
Nie wiem czy też tak macie ale niezależnie czy gram ligę zespołem słabym, średniakiem czy potęgą po kilku spotkaniach zawodnicy są wykończeni i zmiany roszady w składzie nic nie daja. Gram ManUtd, Barceloną, Chelsea, Milanem i zawodnicy wybiegając na drugą połowę nie mają już sił. Co to qrwa jest? Ktoś się wzorował na polskiej 2 lidze robiąc tą grę??
Po zagraniu w demo byłem pewien że wreszcie PES powróci do dawnej świetności ale niestety ktoś mądry znów go spier..lił i zamiast zrobić grę która byłaby hitem jest zero, zero i jeszcze raz zero.