w Demo nr 1 animacje działały, pięknie płynnie a w FV lipnie
Mi jedyne co w tej części się nie podoba to są strzały.Przykładowa Sytuacja... Biegnę sobie z piłką chce uderzyć z dystansu wszystko pięknie ladnie naciągam pasek do troszkę więcej niż połowy bramkarz obroni leciutko tylko że nie chodzi o to...piłka leci tak jak by ktoś ją dmuchnął zero agresji siły itp itd..Za mocno jak uderzę to wywali ponad poprzeczkę.Nie wiem czy to jeszcze się dobrze nie rozegrałem ale to jedyne co mi się nie podoba.Resztą jest fajna szczególnie podoba mi się krycie obrony i ciężki odbiór piłki:)
dlatego ja wywalilem pacza konami oficjalnego i unikam go jak ognia bo tam to juz zupelnie balonowa pilka:)
Tyle że ja go nawet nie instalowałem A i tak strzały są dla mnie sztuczne.W trakcie interwencji bramkarz broni jak by leciała petarda a to leciał normalny strzał.No chyba że uderzę w zamieszaniu w polu karnym to wtedy leci prawdziwa bomba
siema PanowieMam mały kłopocik mianowicie, grając mecz w FL zmiany zawodników dokonują się automatycznie..szukam wyłączenia tej opcji w "general settings" i w moich ustawieniach profilowych i nigdzie znaleźć nie mogę. Oświećcie mnie please...
NexaT - dzięki za odpowiedź Z tym że nie o taką zmianę mi chodziło, chodziło mi "substitution"..gram sobie gram nagle patrzę..Pirlo wchodzi za Marchisio mimo że ja żadnej zmiany nie robiłem...
Jak grasz na PC, to spróbuj ustawić takie sterowanie: REJESTRACJA lub LOGOWANIEPodczas strzału, zamiast wciskania samego D, naciskaj D+R. Tzn. np. naciśnij pasek siły do połowy (D), i przytrzymaj R. Jak grasz na padzie to Ci nie pomogę.
Mam pomysł na uniknięcie tego bałaganu w tym wątku...W pierwszym poście powinno pojawić się coś w stylu: NAJCZĘŚCIEJ ZADAWANE PYTANIAi na bierząco edytujcie pierwszy postPozdrOO
Kolejny filmik z Golami z pes 12. Zapraszam do oglądania, komentowania i oceniania.Filmik jest w jakości HD i trwa około 5min.Jest on z komentarzem który jest dopasowany pod bramki. Miłego oglądania:) REJESTRACJA lub LOGOWANIEZapraszam do komentowania w moim wątku