to sie juz zalosne robi,na kazdej stronie ,jak grac oryginalnymi skladami w ML' ludzie no ogarnijcie sie ja to na jednej z pierwszych stron znalazlem a wy chcecie na gotowe wejdzie na forum napisze co i jak i czeka na odpowiedz powinny za to bany poleciec jakies albo cos. Co do gry chyba lepiej mi sie w demo gralo,mialem nadzieje ze pelna bedzie jeszcze lepsza a wiele sie nie zmienilo,bramkarze TRAGEDIA,no i niestety pes 2011 bo 2 miechach mi sie znudzil a 12 juz bo jakims tygodniu grania po godzince dziennie,mecze sa podobne do siebie na poziomie tym tuz przed najwyzszym nie trace bramek ale i nie strzelam,na najwyzszym lanie. Podobaja mi sie przyjecia i odgrywania z pierwszej pilki czasem ladne sztuczki wychodza,ale troszke za latwe strzaly,z przed pola karnego wystarczy mocniejszy strzal i kazdy leci w bramke,mozna pograc ale np online czy ze znajomymi w domu ale zeby samemu grac to nie bardzo,nuda nawet w uwielbianym przezemnie ML,pare spotkan i juz sie grac nie chce,zbyt malo emocji,bez spiny,pozdro!