Więc tak, na początku musisz widzieć co jest z twoją drużyną, czyli czy są wytrzymali itp.. Jak szybko się męczą, to po meczu wchodzisz w trening i ustawiasz kondycje (wytrzymałość), na jakieś hmm.. 2-3 dni. (w grze) Po każdym dniu, lub meczu od swojego asystenta dostajesz taką listę na której widać co się polepszyło, np. wytrzymałość w górę, a szybkość w dół. Wtedy ustawiasz w treningu szybkość na jakieś 2 dni, i tak ciągle zmieniasz. Moi piłkarze cały czas mają czerwone strzałki, i gra się całkiem dobrze.
Chodzi mi o Master League ,tam to jest masakra...zaden dobry zawodnik nie chce przejsc;/
Wiecie może czemu nie mogę np. zapisać więcej niż 3 formacje... ?Dla trzech drużyn miałem zapisane po jednej formacji. Gram następny mecz inną drużyną i chcę zapisać ich formację jaką ustawiłem lecz niestety nie mogę bo zapis jest do trzech formacji.Czyli reasumując się nie da więcej niż 3 czy muszę edytować formacje itd. w Edit Data ?
To masz dziwnego ML, mi normalnie doszły koksy typu: Neymar,Ganso,Fabio Coentrao .
jak w pro 12 symuluję się faule?w 11 to było wciśnięcie prawej i lewej gałki - niestety w 12 to nie działa
wiecie jak mozna zainstalowac ten dodatek 1.01 od konami ?
wy tez to macie z tymi skokami?myslalem ze tylko ja,skoki,drgania animacji nawet podczas zwyklego biegu cos z grafa jest nie tak czasem jakby delikatne przycinki a komp wystarczajacy jest dziwne