tak się zastanawiam po chu! Konami wymyśliło opcję manual skoro po jej włączeniu i tak na chu!a mam wpływ. Chyba tylko po to żeby się ładnie nazywało. No qrwa zmarnowałem blisko 20 lat na naukę angielskiego, przez te wszystkie lata lektorzy, książki, native speakerzy, słowniki no qrwa wszyscy mnie oszukiwali co do znaczenia słów manual i unassisted. Ja pier#ole mam teraz żal...
Nie qmam tej idei manuala... napieprzam sobie w pada a chłopcy i tak robią co chcą, ja mu strzelaj w lewy dolny róg a ten wg rozkazu prawy górny, ja mu mocny strzał w okienko a ten napierd@la w sam środek do bramkarza, sorry za nadużycie nie napier tylko zagrywa delikatnym lobem.
A zmienianie kontroli nad zawodnikami bez asysty to już w ogóle bajka.. oczywiście przełączyć mogę tylko ja i jak gram na małym obszarze akcję kilka szybkich podań z pierwszej to nawet qrwa nie zdążam przełączać między zawodnikami a oni sobie sami pykają choć nich ich o to nie prosi.. no qrwa unassisted manual w pełnym znaczeniu, teraz już wiem co te słowa oznaczają. O dzięki Wam wyzwoliciele z Konami!