Parę godzin nie obecności na forum i tyle zaległości
Zacznę od ostatniego sparingu. Widać, że najlepiej czujesz się w Polsce, a ,mianowicie na swoim własnym obiekcie. Rywale nie mieli większych szans w pojedynku z tobą i łatwo ulegli 3-0. Już po krótkim czasie zdobywasz dwie bramki i to chyba w pewnej mierze ustawiło dalsze losy tego spotkania. Rywale jeszcze próbowali coś zmienić, lecz po kilku bez radnych atakach dali obie spokój. Ty tą chwile nie uwagi wykorzystałeś i trafiłeś do siatki rywala po raz trzeci.
Tak zwane " derby Polski " tym razem nie okazali się dla ciebie miłe. Mimo licznej przewagi oraz ataków na bramkę rywala nie potrafiłeś trafić im gola, a to wszystko za sprawą dobrej postawy całej defensywy Legii. W 23 minucie na twoje ataki odpowiedzieli składną akcją po czym zdobyli gola. Ty miałeś po tym jeszcze wiele okazji, lecz brakowało skuteczności. Byłeś drużyną lepszą, ale to nie statystyki przesądzają o zwycięstwie. Liczą się gole, których ty dziś zdobyć nie potrafiłeś.
Mecz z Śląskiem był może i nudny, ale ważne, że do twojego dorobku można dopisać trzy kolejne oczka. Wrocławianie atakowali z początku, lecz nie mogli się przebić przez twoją defensywę. Tu trafiłeś i bramkę w 45 minucie po której już się nie pozbierali. Okazję mieli w 87 minucie, lecz tak jak wcześniej brakowało im wykończenia.
Co do transferów to kupno tego zawodnika ze Spartaka można się okazać dobrym ruchem. Pieniądze, które na niego wydałeś aż tak porażające nie są i myślę że szybko się spłacą. Dostałeś oferty z bardzo dobrych europejskich klubów co świadczy o wielkim zainteresowaniu i docenieniu twoich graczy. Transfery światowe nie zbyt ciekawe.
Mam jeszcze małe pytanko. Jak byś znalazł trochę czasu wykonał byś dla mnie " + " i " - ". Tylko plus na zielono, a minus na czerwono. Bo chciał bym zrobić taki coś jak u ciebie. Oczywiście za twoją zgodą. Z góry dzięki.