Po prostu nagrane, do pocięcia zostało niewiele ponad 1 tys. dzisiaj wszystko będzie gotowe.
Dzisiaj będą gotowe pliki do pocięcia. Myślę, że jakies 2,3 dni zajmie to moim pomocnikom by to zrobić więc koło 15.03 będą już odbywać się finalne testy i w każdym momencie może pojawić się oficjalnie na forum link. Bądźcie cierpliwi
Czyli za ile dni będą linki do pobrania : ?
A więc doczekaliśmy się! 100% nagrań za nami. Jutro oficjalny test całego projektu. Premiera? Niebawem
"..I kolejna szansa poszła w pizdu"
Cały komentarz będzie profesjonalny bez żadnych niecenzuralnych słów. Tamto było dodane jako żart. Pozdrawiam
A ja mam pytanie czy w każdym meczu będziesz mówił jaka drużyna gra z jaką i jak wiele nazwisk będziesz wypowiadał ? Ile ten komentarz zajmuje mb/gb?
A nazwiska no to będzie wypowiadał te wszystkie które wypowiada obecny komentator.
Wiadomo że komentarz tak jak każdy inny będzie miał coś koło 550mb.I wydaje tak ja było w demo tak w pełnej wersji nie w każdym meczu będzie wypowiadane kto gra z kim.A nazwiska no to będzie wypowiadał te wszystkie które wypowiada obecny komentator.