Dobra mów tak, ale żeby to się dało zrozumieć.
Wgrałem T-Mobile Ekstraklasa patch i podczas rozpoczęcia Ligi komętator mówi "Rozpoczynamy ligę holenderską" nie wiem czy to porawisz ale póki co nie znalazłem znaczących błędów
Nie chcę być wścibski, ale mam pytanie czy jakoś teraz ukażą się dalsze postępy komentarza? Bo od końca grudnia, nie ruszyło się to oficjalnie za bardzo .. ;/
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!UWAGA ZMIANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Środa 08.02.2012 godz. 20:45 Middlesbrough - Sunderland Stacja SportKlub.Komentować dla Państwa mecz, będą: Marcin Grzywacz i Dawid Nowak Na 80% mecz będzie można obejrzeć poprzez Stream w internecie!P.S Zobaczcie jaką karierę prowadzę od 2 sezonów ;-) Może to znak?
pentoza nie informuje na bieżąco by uniknąć głupich pytań typu "Skoro jest już 60% to kiedy będzie już gotowe" itp..pentoza będzie też komentował na żywo mecz 8 lutego
kiedy dasz jakąś aktualizacje w sprawie tego komentarz bo od wigilii nie ma w ogóle mógłbyś dać jakąś aktualizacje bo tutaj nie tylko ja bym chciał wiedzieć